Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 898 kJ / 3 322 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,65 g |
| Tuky | 157,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 801 mg |
| Sůl | 2,13 g |
| Sacharidy | 412,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bábovka s červeným vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxr4
Moje poznámka
Bábovka s červeným vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxr4
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 4 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 5 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 4 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 5 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 5 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 6 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 6 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 6 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 7 hodinami
Tématické fráze:
bábovka z červeného vína,
recepty s vínem,
bábovka z vína,
recept bábovka,
buchta z červeného vína,
bábovka bez mouky,
babovka z.vina,
moučník z červeného vína,
koláč s červeným vínem,
péřová bábovka,
buchta s vinem,
recept- bábovka,
víno kagor,
bábovka víno,
moučník s vínem,
sladké recepty s vínem,
sladké pečení s červeným vínem,
moučníky z červeného vína,
babovka s cerveneho vina,
vánoční bábovka z cerveneho vina
Suroviny:
tuk,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
vejce,
víno červené,
prášek do pečiva,
čokoláda,
cukr moučkový,
víno
Komentáře (15)
Postup jsem trochu upravila: vejce jsem rozdělila na žloutky, bílky, žloutky jsem s tukem a cukrem vyšlehala do pěny, bílky na sníh, poté jsem do žlout. pěny přidala mouku (půl na půl s polohr) prosátou s pr. do peč., víno, sníh, nakonec nasekanou čokoládu a ještě (předem namočené) rozinky. Ubrala jsem cukr, dala jsem jen 170 g, neboť jsem měla víno Kagor, které je samo o sobě sladké.
Bábovka NEMÁ chybičku, je jemňoulinká, péřová, není suchá.
Dovolím si dát velký bodík +, fotečku
http://recepty.chytrazena.cz/moucniky/babovka-s-vi...