Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 997 kJ / 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,48 g |
Tuky | 17,76 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 102,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Karfiol rozoberieme na ružičky a povaríme vo vode do polomäkka.
Krok 2: Vločky za stáleho miešania opražíme, zalejeme vodou z karfiolu ( ak treba, dolejeme ďalšiu vodu ) a za stáleho miešania povaríme na kašu. Kaša by mala mať hustotu ako bešamel. Necháme ju prechladnúť, osolíme, okoreníme a vmiešame vajíčko.
Krok 3: Do vymastenej misy uložíme karfiol, zalejeme vločkovou kašou a v rúre zapečieme dozlata.
Krok 4: Na tanieri posypeme sekanou petržlenovou vňaťou. Podávame so zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 5. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vločkový nákyp s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qpV
Moje poznámka
Vločkový nákyp s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qpV
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 6 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 1 hodinou
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 3 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 3 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 5 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 7 hodinami
Tématické fráze:
květákovy nákyp v remosce,
květákový nákyp s ovesnými vločkami,
slaný vločkový nákyp,
nákyp recept květakové,
videorecept na květákový nákyp,
kvetakovy nakyp s vlockami,
vločkový nákyp,
květákový nákyp s z ovesných vloček,
vločkové karbanátky s květákem,
kvetákový těstovinový nákyp recept,
květákový nákyp s ovesných vloček,
květákový nákyp ovesne vločky,
květákový nákyp z vloček,
květákový nákyp - veganský,
veganský mozeček
Suroviny:
vločky ovesné,
květák,
vejce,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (7)
Vločky (nebo krutonky, které také dělám v remosce) se nepřipálí (zespodu) ale spíše spálí shora, ale avšak chvilku to trvá a než k tomu dojde je to zavčas cítit a stačí 2x, 3x prohodit...
Casíno : zapínať remosku kvôli troćhe vločiek a 3. min praženiu mi príde neekonomické a zbytočné.
A, casino, keď vločky pražíte v remoske, nepripália sa? Viď spagetkono upozornenie, že ich treba ustavične miešať.