Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pěna z olomouckých tvarůžků

Hodnocení receptu je 4,7 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 788 kJ /
905 kcal
Bílkoviny37,97 g
Tuky79,18 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 194 mg
Sodík 2,56 g
Sůl6,31 g
Sacharidy10,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Syrečky rozemeleme nebo (jako já) nadrobno nasekáme elektrickým sekáčkem. Zalijeme mlékem a necháme ho nasáknout. Krok 2: Mezitím prošleháme změklé máslo s prolisovaným česnekem a majonézou.
Vše důkladně smícháme dohromady a mažeme na plátky bílého pečiva. Zdobíme dle vlastního uvážení.

Zveřejněno 13. 12. 2009

Poznámka autorky Eliza

Zdroj: Sýry v kuchyni

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E8vg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E8vg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Ivetko, zase jsi mě moc potěšila. Děkuju za vyzkoušení a obrázky z Tvé kuchyně.:yes::-K

Tak Eli, protože máme rádi smradlavé sýry, tak jsem vyzkoušela tu Tvoji a je opravdu vynikající.:-p:-* K tomu jsem upekla Farmářské bulky od Merylas:-*:-*:-* Bodík je samozřejmostí a ještě jsem přidala fotečku:-K:yes:

vynikající:yes: dávala jsem včera na jednohubky a neustále jsem ujídala:-p;-)

kdybych nedržela dietu,tak to jdu zkusit hned,ale určitě to vyzkouším.Syrečky máme moc rádi.:-p:yes:

Ahoj Marcelko, děkuji za fotky, jsou moc hezké. Jsem ráda, že chutnalo...:-K

Ahojky,tak sem přidala fotky,kdyby se ti nelíbily:-8:-),tak dej vědět,já bych je odstranila

Elizo výborná pomazánka:yes:já sem to namazala na opečený chleba,posílám bodík a přidám později foto:-8

nóóó to zní věru zajímavě,vyzkoušíme ,to je tutovka:yes::-p

Bohumil Procházka 13. 12. 2009 19:40
Autorka tohoto receptu je určitě labužnice protože ´jídla z tvarůžků nemají chybu ,na vánoční svátky si jí udělám také. :-)):-)):-))

Teda to je krása. A určitě to má i správná "šmak". Uládám a vyzkouším. :yes:

Tak to musí být delikatesa!:yes:2.

Eli,tvojí syrečkovou pomazánku jsem dělala už dvakrát,a teď se mě dnes zrovna dorozležela další.Tak tuto určitě vyzkouším,ta vypadá úžasně.:-p:-p

Tématické fráze:
pomazánka z olomouckých tvarůžku, recepty z tvarůžků, pomazanky z olomouckych tvaruzku, olomoucké tvarůžky recepty, pomazánky na jednohubky z olomouckých tvarůžků, tvarůžková pěna, olomoucké tvarůžky pomazánka, pena z tvaruzku, pomazánky z tvaružku, olomoucké tvarůžky recepty pomazánky, pěna ze syrečků, recepty z olomouckých tvarůžků, pomazanky z tvarůžek, tvarůžkové recepty, recepty s olomouckými tvarůžky, recept na olomoucké tvarůžky, tvaružky z mlékem, pěna z tvarůžek, recepty z tvarůžek, delikatesa olomoucke tvaruzky

Suroviny:
sýr tvarůžky kulaté, mléko, máslo, majonéza, česnek

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu