Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Koňská roštěná na divoko

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min tepelná úprava)

24. 5. 2010 21:32

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 037 kJ / 3 116 kcal
Bílkoviny14,98 g
Tuky336,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy6,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

27. 5. 2010 13:38

Otíku, abys teda věděl, tak jsem to uvařila a móc jsme si pochutnali a k tomu cibulový knedlíčky-parádní ňaminka. Bod už jsem dala včera, tak ti přidávám fotičku:yes:

spagetka spagetka

27. 5. 2010 10:08

Mňam, sehnat koninu je docela fuška, ale dá se.:-p:yes:

Nadja Nadja

26. 5. 2010 01:58

:-(( Ale,ale Jani, přece bys neubližovala rostlince :-!
Sníst jí kořínky - to ji přece zabiješ.
:-p
Konina je vynikající, třeba taková svíčková....
Občas jsem ji mívala tak před 40 lety. Budu muset do Alberta!

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 5. 2010 23:15

Bože lidi, o čem to tady zas mluvíte? Pokud se to dá koupit, tak předpokládám, že nikdo toho koně nezabil jen tak a pokud ho uvidím a budu si to moct dovolit, koupím si ho. Je mi líto prasete, krávy, slepice, kachny, ale maso mám ráda a tak ho jím a hotovo. Kdybych nad tím vždycky měla přemýšlet, asi bych se musela živit kořínkama:-S

kk

25. 5. 2010 21:14

fishing and hunting....fishing and kuchting...jak origoš, že???

Colombo65 Colombo65

25. 5. 2010 21:11

To je jak diskuse kanálu ANIMAL PLANET -:-D:-D:-D

Sodovka Sodovka

25. 5. 2010 20:50

Můj tatínek byl řezník a chodil celé dědině zabíjet prase. Byl vyhlášeným řezníkem široko - daleko. Ale když měl zabít pašíka ve svém chlívku, kterého celý rok krmil a drbal za ušima, tak ho nebyl schopen zabít. Nakonec ho zabít musel, ale se slzami v očích.;-( Proto jsme doma prasátko již nikdy nechovali. A já jsem se sestrou nikdy nejedla ani domácí kuře, které běhalo po dvorku. Maminka nám musela kupovat kuře z obchodu.

srettka

25. 5. 2010 20:05

pak už jen chybí dodat..." ten sexy řízek ... ta charismatická panenka.... ty přitažlivé kotletky ...ta božsky tvarovaná šunčička...." hotová láskyplná zabíjačka....ach,ode dneška mám hlubokou slabost, pro to nádherné zvíře,kouzelně růžové, s tím nezaměnitelným pižmem. opatřím si jej, osedlám a dám velkou pardubickou, nebo aspoň nějakej ten parkur. pak jej vyženu do luk a budu lačně sledovat jeho nádherný cval a trysk travou, jak mu ve větru ladně vlají ouška....:-D chci prase s duší:-D

Milovník zvířat:-)

25. 5. 2010 19:50

Sretkko krásně si to o tom pašíkovi napsala:-) Moje slova:-D :-D

srettka

25. 5. 2010 19:41

milovník zvířat...no já pukám smíchy z tebe:-D prasečí duše a hnedla metráčková a ještě jsi měl dodat, jaké hluboké a smyslné očka ten čumáček rypatý má:-D jak ladné tvary atd..milovníku, ty si bejk, fakt:-)) zkrátka na teho kuňa koukám jinak;-)

Milovník zvířat:-)

25. 5. 2010 19:34

Pukám tady smíchy.:-)Chápu, všechny zastánce koní. Proč ne. Já bych taky nesnědl psa. Koně jsem jedl a je to výborné masíčko. Ale určitě bych si ho nepřipravil doma. Naskytla se mi tato možnost jíst koninu u přátel. Ale co mě hodně pobavilo tak příspěvek od Srettky. I prase má 100 kg duši a je velice vznešené:-)

Colombo65 Colombo65

25. 5. 2010 18:57

... no tak dost,dokud to budou v Argentině pěstovat na maso a prodávat v Albertu tak prostě své rodině dopřeju sílu a chuť toho masa. Každému "šmakuje" něco jiného. Všechny názory přijímám.;-)

srettka

25. 5. 2010 18:32

Simča Kučerová...ne,nejsem vegoš, ale představa pozřít koně je pro mne strašná:-( koňský oči nejsou tupý a prázdný. kůň jako zvíře mi přijde vznešený a s velkou duší...to prostě nejde:-(

Stanula

25. 5. 2010 16:06

No, ryba, jelen, zajic, bycek ...atd. Viz nize jmenovany, ale neslouzili par let cloveku... opravdu je to jak pes, nebo kocka...ale jak rikate, kdyz vam to smakuje tak preji dobrou chut, jen je videt, ze o tom nic nevite.... lide se nezajimaji....Ale uznavam, ze to nepatri do teto diskuze, je nakazdem jak se nad tim pozastavi. Preji plne zaludky....

Simona Skolakova Simona Skolakova

25. 5. 2010 11:16

U nás za rohem má paní doma čínské prase,chodí s ním ven na procházku a vyvenčit ho,je to pěkný kolos má tak asi dobře 150kg určitě je pro ní mazlíčkem,myslím,že ta by nepozřela vepřové maso.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: konské maso recepty na divoko kde koupit konské maso roštěná z konského masa konské maso recepty roštěná z divočiny rostenky z konskeho masa rostena kde koupim konske maso koňské roštěnky konská jatka rostena z danka konske maso daněk na divoko koňské maso na divoko roštěná recept roštěná z kance fishing and hunting recepty koninu rostenky na divoko konska zabijacka

Suroviny: roštěná koňská, cibule, mouka hladká, koření na roštěnky, koření na divočinu, slanina uzená, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list

TopRecepty.cz

Koňská roštěná na divoko

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MJjm