Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 494 kJ / 1 552 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,37 g |
| Tuky | 93,34 g |
| Vláknina | 3,80 g |
| Cholesterol | 1,23 g |
| Sodík | 1,44 g |
| Sůl | 3,43 g |
| Sacharidy | 52,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Toast s chřestem, kuřecím plátkem a pošírovaným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Qr
Moje poznámka
Toast s chřestem, kuřecím plátkem a pošírovaným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Qr
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 25 minutami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 3 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 3 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 6 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 19 minutami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 24 minutami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Ketynna před 32 minutami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Fredy83 před 53 minutami
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 1 hodinou
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 2 hodinami
Bramboráčky
Anickamanicka před 3 hodinami
Domácí langoše
Jurkano před 3 hodinami
Perníčky
horakova654 před 3 hodinami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 4 hodinami
Tématické fráze:
tousty s chřestem,
opečený toast,
toasty zapečené s chřestem,
toust s pošírovaným vejcem,
s pošírovaným vejcem
Suroviny:
chléb toustový tmavý,
prsa kuřecí,
vejce,
chřest,
olej,
máslo,
ocet,
voda,
pepř mletý,
hořčice dijonská,
olej,
med
Komentáře (11)
casino: proti gustu...klidně i rukou...my jsme použili příbor kovový...i když přítel naprosto neesteticky a nekultivovaně - o to víc však labužnicky - vysrkl žloutek se slovy: ty nevytečeš, ani kousek nazmar
Taky se mi to líbí
Akorát přemejšlím, jestli je to na vidličku či spíše na příbor králů...
Ať tak či tak, měl bych strach že mi to živé vejce zdrhne