Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 907 kJ / 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,03 g |
Tuky | 45,49 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 16,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny smícháme, tvoříme placičky nebo válečky a smažíme na pánvi z obou stran. Podáváme s bramborem a kysaným zelím, jako když podáváme jitrnicový prejt. Dobrou chuť!
Zveřejněno 18. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w098
Moje poznámka
Zelinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w098
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 4 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 6 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 6 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 2 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 3 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 4 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 6 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 6 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 8 hodinami
Květákové placičky
Linova před 8 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 9 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 9 hodinami
Tématické fráze:
prejt e zelím a bramborem - recept,
houba zelinka,
zelinka houba,
jitrnicový prejt se zelím,
houby zelinky,
kysané zelinka,
houby zelinka,
zelinka obecná houba,
mleté maso sezelím,
jitrnicový prejt a zelí s bramborem,
zelinky marmeláda,
jídla s kysaneho zelinka,
zelinky houby,
zelinka houby,
zelinka houbami,
zelinkove recept,
zelinky houba,
zelinek,
marmeláda ze zelinek,
zelíňák
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
sůl,
kmín celý,
česnek,
pepř mletý,
zelí kysané,
mouka hladká,
olej
Komentáře (7)