Babiččiny bifteky
Rychle připravené plátky masa se šťavnatou omáčkou jsou ideálním řešením pro všechny, kteří hledají chutnou a jednoduchou večeři. Během pár minut připravíte syté jídlo plné výrazných chutí, kterými potěšíte každého milovníka masa.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Babiččiny bifteky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QR67
Moje poznámka
Babiččiny bifteky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QR67
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 2 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 23 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 38 minutami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 57 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 1 hodinou
Cuketový bramborák
Betes před 1 hodinou
Banánová bábovka
Verunkavh před 1 hodinou
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Olympus před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
1PettRa před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřový biftek,
biftek z vepřového masa,
vepřové bifteky,
bifteky z vepřového masa,
vepřový biftek recept,
biftek,
vepřový plátek ala biftek,
recept na bifteky vepřové,
přírodní biftek,
bifteky,
vepřové biftečky,
biftek recept,
biftek z veproveho,
biftecky z vepřového masa,
recept na bifteky,
recepty vepřové bifteky,
recept na veprovy biftek,
bifteky recept,
veprovi biftek,
kuřecí biftek
Suroviny:
maso,
sůl,
pepř mletý,
omáčka sojová,
hořčice,
olej
Komentáře (19)
Mám za to, že pes je zakopán právě v těch, v surovinách uvedených "4 ks masa" bez bližší specifikace
Znovu cituji autorku: "Kdo alespon jednou stal u sporaku a neco uvaril,takvi,ze si muze udelat biftek z masa na ktere ma chut"
Jj, může...
Bůh stůj při kuchtících, kteří by v tomto případě vzali jiné, než kapří (kuřecí), maso
Ale rozhodně si pod biftekem či beefsteakem představuji něco zcela jiného.
ja pouzivam kureci nebo veprove a bifteky tomu jen tak rikam
Marie:A Blanka Z má pravdu, bifteky sa s skutočne neneklepávajú a ani vopred nesolia.