Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 485 kJ / 2 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,91 g |
Tuky | 12,39 g |
Vláknina | 29,65 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 6,46 g |
Sůl | 16,07 g |
Sacharidy | 398,36 g |
Postup přípravy
Chleba je moc dobrý a díky obsahu brambor tak vydrží dlouho (až do spotřebování).
Zveřejněno 28. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový chléb s prefermentem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZR0v
Moje poznámka
Bramborový chléb s prefermentem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZR0v
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 11 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 12 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 12 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 13 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 14 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 16 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 18 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 18 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 18 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 18 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 19 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 20 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 20 hodinami
Tématické fráze:
bramborový chleb,
nejlepší bramborový chleb,
chléb s prefermentem,
bramborovy chleba,
proč nechce kynout chleba,
nejlepší bramborový chleba,
chleba s prefermentem
Suroviny:
voda,
mouka chlebová pšeničná,
droždí,
brambory,
jogurt bílý,
voda,
kmín drcený,
sůl,
olej,
cukr,
mouka celozrnná žitná,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (12)
Díky za recept
Překlik, samozřejmě, díky za upozornění, opravím si