Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 485 kJ / 2 028 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,91 g |
| Tuky | 12,39 g |
| Vláknina | 29,65 g |
| Cholesterol | 10 mg |
| Sodík | 6,46 g |
| Sůl | 16,07 g |
| Sacharidy | 398,36 g |
Postup přípravy
Chleba je moc dobrý a díky obsahu brambor tak vydrží dlouho (až do spotřebování).
Zveřejněno 28. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový chléb s prefermentem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZR0v
Moje poznámka
Bramborový chléb s prefermentem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZR0v
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 15 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 6 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 8 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 8 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 9 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 9 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 9 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 10 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 10 hodinami
Tématické fráze:
bramborový chleb,
nejlepší bramborový chleb,
chléb s prefermentem,
bramborovy chleba,
proč nechce kynout chleba,
nejlepší bramborový chleba,
chleba s prefermentem
Suroviny:
voda,
mouka chlebová pšeničná,
droždí,
brambory,
jogurt bílý,
voda,
kmín drcený,
sůl,
olej,
cukr,
mouka celozrnná žitná,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (14)
Díky za recept
Překlik, samozřejmě, díky za upozornění, opravím si