Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mrkvičková i masová sekaná

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

terysha.mathey terysha.mathey

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: 3 ks

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 868 kJ /
1 641 kcal
Bílkoviny113,03 g
Tuky96,57 g
Vláknina13,58 g
Cholesterol 888 mg
Sodík 1,27 g
Sůl2,88 g
Sacharidy74,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Masová sekaná :Cibulku osmahlou na slanině přidáme k mletému společně s rohlíkem namočeným v mléce, rozklepneme taky 1 vejce, okořeníme, přidáme strouhanku, tak akorát ať sekaná drží tvar. Krok 2: Mrkvičková sekaná : Děláme úplně stejně jako masovou jen se místo masa dává mrkev a spíše 2 vejce a více strouhanky. Víc osolíme a okořeníme. Krok 3: Vložíme do pekáče a trochu podlejeme. Krok 4: Pečeme obě sekané dohromady, aby mrkvová dostala aroma té masové, pečeme zakryté 45- 60 minut na střední teplotu nebo kratší dobu na vyšší teplotu.

Zveřejněno 22. 2. 2010

Poznámka autorky terysha.mathey

(Omlouvám se, zrovna dneska se mi to trošku rozpadalo, udělala jsem ji řidší, až budu dělat příště dám lepší fotky. )

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/08gy

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/08gy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (5)

K.radulka: a chutnalo???

Tak mám vyskoušeno, dělala jsem je jako malí karbanátky, fotku nemám, nestihla jsem :-D:-D

Tak z mrkve jsem sekanou ještě nepekla :-O:yes:

Tématické fráze:
masová sekaná, mrkvová sekaná, příprava sekané, masova sekana recept, příprava masové sekané, mrkvičkova, masovásekaná, mrkvičkový dort, masová sekaná top, sekaná ve slanině, mrkev do sekane, velikonoční masová sekaná, masovásekaná. cz, recetp sekaná, mrkvova masova sekaná, mleté maso s mrkví, recept na masovou sekanou, recepty z masove sekane, masová sekaná recepty, masová sekaná bez vajec

Suroviny:
slanina, cibule, maso mleté, rohlík, mléko, mrkev, vejce, strouhanka, česnek, sůl, pepř, kmín drcený

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu