Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 806 kJ / 4 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,91 g |
Tuky | 195,14 g |
Vláknina | 13,82 g |
Cholesterol | 2,09 g |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 505,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč na oplátce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5xG
Moje poznámka
Koláč na oplátce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5xG
Nejnovější recepty
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 2 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 2 hodinami
Meruňkový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 23 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno 24. 6. 2025 09:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené palačinky se špenátem
LuciLucie před 36 minutami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
radekfiala před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 14 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 15 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 16 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 16 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 17 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 19 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 19 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 20 hodinami
Tématické fráze:
karamelové řezy na oplatce,
řezy na oplatce,
buchta na oplatce,
koláč z oplatek,
nepečené řezy z dortových oplatků,
ořechové řezy na oplatce,
buchta s karamelovým krémem,
karamelové oplatkové řezy nepečené,
buchta na dortové oplatce,
be be koláč,
oplatkový koláč,
salko řezy na oplatce,
recepty řezy na oplatce,
ořechový koláč na oplatce,
čokoládové řezy v oplatce,
řezy na dortové oplatce,
řezy z oplatků,
oplatkové řezy nepečené a salko,
oplatkové řezy nepečené,
řezy na oplatkách
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
ořechy mleté,
strouhanka,
prášek do pečiva,
mléko,
škrob kukuřičný,
máslo,
čokoláda,
oplatky dortové
Komentáře (9)
Zvlášť vyšľahajte cukor s maslom, pekne vyšľahať do penista, nesmiete cítiť cukor v tom masle, potom je to ok. A po lyžiciach za stáleho miešania všľaháte vychladnutú kašu. Ďalšiu lyžicu kaše až vtedy, keď tú prvú máte dobre všľahanú.
Prášok do pečiva stačí, do klasických piškótových ciest ho netreba vôbec. Máte tam vyšľahané bielky, tie sú práve na to, aby cesto skyprili a piškóta vybehla.
Držím palce a nenechajte sa odradiť, každý nejako začínal. A aj s hroznými výsledkami.
A ešte jedna vec, všetko pokazené sa dá napraviť, len troška sa nebojte kamuflovať, okolie to nespozná
děkuji moc za vaše rady, ta buchta je na obrázku opravdu perfektní, snad se mi to také povede
Andreawww.toprecepty.cz
Ako píše Marybar, robíte kašu z maizeny a mlieka, takže nijaký puding nepotrebujete.
dnes jsem dělala Váš koláč a absolutně se neschoduje s koláčem, který máte Vy vyfocený na obrázku. Malý dotaz, nezapomněla jste napsat, že do krému patří také pudink, smetana nebo něco takového? Protože podle Vašeho postupu v životě nemůžu mít, takovou vrstvu krému na piškotu.
Andrea