Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 647 kJ / 1 111 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,12 g |
| Tuky | 27,08 g |
| Vláknina | 18,70 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 7,66 g |
| Sůl | 19,36 g |
| Sacharidy | 153,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelňáky od Páji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0kw
Moje poznámka
Zelňáky od Páji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0kw
Nejnovější recepty
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 8 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 8 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 9 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 9 hodinami
Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 2 hodinami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 4 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 5 hodinami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 6 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 8 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 8 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 9 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 9 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 9 hodinami
Tématické fráze:
zelňaky recept,
zelnaky,
valašské zelnaky,
recept zelňáky,
dobré zelňáky,
recept na zelnáky,
zelnáky s cuketou,
zelňáky recepty,
staročeské zelnáky,
top recepty zelnáky,
valaske zelnaky,
valašský zelňák,
babicovy dobroty recepty zelnáky,
recepty.cz zelnáky,
jak na dobré zelnˇáky,
recepty na zelňáky,
zelnáky valašské,
dortiky od paji,
babicovy zelnaky,
babicovy dobroty - zelňáky
Suroviny:
zelí kysané,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
vejce,
vegeta,
sůl,
pepř,
slanina
Komentáře (6)