Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 904 kJ / 1 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,75 g |
Tuky | 102,73 g |
Vláknina | 4,88 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 2,62 g |
Sůl | 6,32 g |
Sacharidy | 26,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka "Varmuža"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z697
Moje poznámka
Polévka "Varmuža"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z697
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 27 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 31 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
rybena hodonín prodejna,
rybena hodonín,
varmuža ryby hodonín,
rybí prodejna varmuža hodonín,
varmuža ryby,
ovocná polévka,
recepty lidové recepty,
prodejna ryb hodonín,
ryby varmuza hodonin,
prodejna rybena hodonín,
ryby varmuza,
rybí prodejna hodonín,
varmuža ryby hodonín prodejna,
ryby hodonín,
hodonín rybena prodejna,
warmuza hodonin,
varmuža,ryby,
varmuža jídlo,
hodonín rybena,
rybena hodonín.cz
Suroviny:
slanina,
cibule,
mléko,
krupice dětská,
vejce,
klobása,
sůl,
pepř,
masox,
pažitka,
Komentáře (14)
Zdeni, právě že to tak nemusí být, ten název má víc významů, ale dobrého jídla se týká určitě
http://is.muni.cz/th/155755/ff_m/celek.doc