Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 630 kJ / 1 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,26 g |
Tuky | 2,18 g |
Vláknina | 8,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 246,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí řízky s rýži
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDJW
Moje poznámka
Hovězí řízky s rýži
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDJW
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 17 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 39 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 4 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí řízky,
hovězí maso s rýží,
řízek s rýží,
hovězí řízek,
hovězí plátky s rýží,
prirodni řizek s rýži,
co k rýži,
hovezi prirodni rizek,
co k obědu s rýží,
přírodní hovězí řízek,
recept na rýži,
recepty na ryzi,
hovězí řízek recept,
hovjezi maso,
recepty k rýži,
hovězí maso s ryzi recepty,
řizek a ryze,
hovězí na houbách s rýží,
hovězí na česneku s rýží,
hovězí plátky s rýží recept
Suroviny:
řízky,
sůl,
pepř černý,
olej,
rýže,
česnek,
koření kari
Komentáře (12)
těším se na další Vaše receptíky určitě budou taky moc chutnat
všechno v jednom-paráda super recept-ukládám