Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 280 kJ / 1 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,51 g |
Tuky | 105,17 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 4,95 g |
Sůl | 12,35 g |
Sacharidy | 11,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polívčička ze zbylé rýže-rychlá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3639
Moje poznámka
Polívčička ze zbylé rýže-rychlá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3639
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 16 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 17 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 17 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 1 hodinou
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 12 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 14 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 15 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 15 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 16 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 17 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 17 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 18 hodinami
Tématické fráze:
co se zbylou rýží,
co s uvařenou řýží,
co uvarit z ryze,
polévka ze zbylé rýže,
co ze zbylou rýží,
co z uvařené rýže,
co z rýže,
recepty z uvařené rýže,
co se zbylou rýží?,
co z rýže_,
co je ryze,
polévky s rýží,
recepty co se zbylou rýží,
co ze zbile rýže recept,
co uvařit s rýže,
recept co se zbylou ryzi,
polévka z uvařené rýže,
zbyla rýže polévka,
jídlo ze zbylé rýže,
recept pro batole z ryze
Suroviny:
slanina anglická,
cibule,
cibulka lahůdková,
pórek,
mrkev,
vegeta,
olej olivový,
rýže,
hrášek,
sůl,
petržel
Komentáře (4)