Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 280 kJ / 1 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,51 g |
Tuky | 105,17 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 4,95 g |
Sůl | 12,35 g |
Sacharidy | 11,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polívčička ze zbylé rýže-rychlá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3639
Moje poznámka
Polívčička ze zbylé rýže-rychlá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3639
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 6 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 1 hodinou
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 2 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 3 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 3 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 3 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 5 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 5 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
co se zbylou rýží,
co s uvařenou řýží,
co uvarit z ryze,
polévka ze zbylé rýže,
co ze zbylou rýží,
co z uvařené rýže,
co z rýže,
recepty z uvařené rýže,
co se zbylou rýží?,
co z rýže_,
co je ryze,
polévky s rýží,
recepty co se zbylou rýží,
co ze zbile rýže recept,
co uvařit s rýže,
recept co se zbylou ryzi,
polévka z uvařené rýže,
zbyla rýže polévka,
jídlo ze zbylé rýže,
recept pro batole z ryze
Suroviny:
slanina anglická,
cibule,
cibulka lahůdková,
pórek,
mrkev,
vegeta,
olej olivový,
rýže,
hrášek,
sůl,
petržel
Komentáře (4)