Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 129 kJ / 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,23 g |
Tuky | 29,98 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 153,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxX7
Moje poznámka
Jogurtová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxX7
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 11 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 43 minutami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 1 hodinou
Cuketová buchta
miryg13 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 3 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 4 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 6 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
jogurtová želatina,
vanilkova pena,
jogurtova pena do dortu,
jogutová pěna,
vanilková pěna recept,
jogurtova pena s cokoladou,
buchta se želatinou blesk,
pena s zelatinou,
pěna vanilková recept,
ovocna pena s jogurtom,
čokoládová pěna z jogurtu,
jogurtová pěna na dort,
želatinová pěna,
jogurtové pohlazení se želatinou,
smetana želatina jogurt,
jogutová buchta,
jogurtová pěn,
zelatina jogurtova,
odolníkové dorty čokoladové jahodové,
zelatina se nezdrcne
Suroviny:
jogurt nízkotučný,
cukr,
bílek,
želatina,
smetana,
cukr vanilkový,
třešně,
jahody lesní,
čokoláda na vaření,
cukr moučkový
Komentáře (7)