Jánošík (bramborák jinak)
Vypadá jako bramborák, ale není to bramborák. K přípravě jánošíka nepotřebujete žádné těsto, pouze nastrouhané brambory, ze kterých vytvarujete na pánvi placku. Doplníte ji vajíčkem, salámem, sýrem a můžete servírovat.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jánošík (bramborák jinak)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1lR
Moje poznámka
Jánošík (bramborák jinak)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1lR
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 14 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 15 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 16 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 18 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 19 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karlovarský knedlík
HavranPB před 6 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 7 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 9 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 9 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 10 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 10 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 10 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 11 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 12 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 12 hodinami
Tématické fráze:
bramborák,
bramborák recept,
švýcarský bramborák,
recept na bramborák,
bramborak trochu jinak,
bramboráky trochu jinak,
bramborák v mikrovlnce,
recepty na bramborák,
směs jánošík,
recept bramborák,
bramborové rösty,
jánošík jídlo,
bramborový jánošík,
recepty bramborak,
bramborák z mikrovlnky,
bramboráky v mikrovlnce,
jídlo jánošík,
švýcarské bramboráky,
jánošíkové placky,
salat janosik
Suroviny:
brambory,
vejce,
šunka uzená,
cibule,
sýr nastrouhaný,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (71)
http://www.vseovareni.cz/tipy-a-techniky/skola-var...
Já ho ještě nedělala. Půjdu to zkusit a dám vědět, jak jsem dopadla.
Když dávám nastrouhané brambory na pánev-mám dát slabou placku nebo spíš hustější??Když jsem bram.placku otáčela,tak mi to nešlo,trhalo se mi to!!!Když jsem jí stěží otočila,tak jsem rozklepla vajíčko(mám ho trochu rozmáznout po těch bramborech nebo jak ho rozklepnu nechat ho tak???Navrch dala sýr,salám,....Bylo to takové po delšim čase vypadající to vajíčko syrové,tak jsem to otočila zas a dopekla.Nebylo to špatné ale poradte co dělám za chybu,že jsem se s tím tak dlouho patlala???Moc díky