Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 570 kJ / 1 570 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,17 g |
Tuky | 32,85 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 410 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 268,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečná roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYnX
Moje poznámka
Jablečná roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYnX
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 55 minutami
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 10 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 10 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 12 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 12 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 12 hodinami
Maková náplň
mismi před 13 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 14 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
piškotová roláda s jablky,
jablečna rolada naruby,
jablečná piškotová roláda,
piškotová roláda kluci v akci,
roláda s jablky,
recepty kluci v akci piškotová roláda,
lepenice kluci v akci,
rychla jablecna rolada,
piškotova rolada s s jablky,
roláda piškotová s jablky,
piškotová jablečná roláda,
recept na jablečnou roládu,
rolády sladké,
tporecepty,
holandská jablečná buchta,
moučníky rolády,
piškotová roláda z jablek,
kluci v akci jablková roláda,
rychlá jablečná roláda kluci v akci,
piškotová roláda jablečná
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka hladká,
jablko,
skořice
Komentáře (112)
pozdeji pridam foto ....
Cestá nerobím na všetko rovnaké, záleží od toho, na čo to bude.
Na rezy alebo torty robím tzv. vodovú piškótu. Vážim celé vajcia so škrupinou a koľko vážia, toľko ide múky a rovnako aj cukru. Žĺtky šľahám s cukrom do peny, pričom postupne na každé vajce pridám 1 lyžicu horúcej vody. Vždy dobre našľahať, až potom ďalšia lyžica. Potom jemne vmiešam sneh z bielkov a múku. Dávam na plech alebo do tortovej formy a upečiem.