Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 742 kJ / 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,90 g |
Tuky | 12,40 g |
Vláknina | 8,75 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 136 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 6,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlVE
Moje poznámka
Žampionová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlVE
Nejnovější recepty
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno před 16 hodinami
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno před 22 hodinami
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno 13. 5. 2025 17:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampiónová polévka
Michal1968 před 45 minutami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jandulka13 před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
TerezaZinkeova před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy s křenem
Jan Nemec před 2 hodinami
Krůtí nudličky s bylinkami a smetanou
Ewulin před 2 hodinami
Mexické fazole s masem
lucanka45 před 3 hodinami
"Americký" moučník
Marcela0123 před 8 hodinami
Chalupářské vepřové maso s bramborami
Marcela0123 před 8 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
muraia před 14 hodinami
Sněhové pusinky - uvnitř vláčné
bobinas před 15 hodinami
Tématické fráze:
recept na žampionovou pomazánku,
zamionova pomazanka,
žampionová pomazánka s tvarohem,
žampionová pomazánka na chlebíčky,
žapionova polevka,
žampinová pomazánka,
žampionová pomazáka,
žapionova pomazanka,
žampionová,
tvaroh žampionová pomázanka,
žampijonová pomazánka,
žampionový tvaroh,
žamponová pomazánka recept,
recept na žampionovou pomazánka,
pomazaka s tvarohu,
žampiónovapomazánka,
tvarohová pomazánka s žampionami,
jak se dela zampionova pomazanka,
žamipionová pomazánka,
pomazanka s ramou
Suroviny:
žampióny,
rama máslová,
pomazánkové máslo,
tatarská omáčka,
sůl,
koření grilovací,
majoránka
Komentáře (9)
Tekutinu z podušených hub neslévám, protože to není voda, ale houbová "voňavka" a kanalizovat ji by mi přišlo líto
A když budete strouhané houby restovat NASUCHO až takřka dosucha, tak navíc můžete ušetřit i za grilovací koření, ale to už pak bude jiná, daleko jemnější pohádka, že
Jo teď dočítám - ne celou ramu,ale stejně je to dost nepřesné a hlavně nechápu, proč míchat ramu a máslo a když už, tak v jakém poměru?