Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 742 kJ / 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,90 g |
Tuky | 12,40 g |
Vláknina | 8,75 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 136 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 6,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlVE
Moje poznámka
Žampionová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlVE
Nejnovější recepty
Broskvový kompot
Přidáno před 1 minutou
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 2 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 16 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 18 hodinami
Oreo dezert
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
ferda30 před 5 minutami
Langoše z bílého jogurtu - kelímkové
MáťaKuchtík před 7 minutami
Segedínský guláš
Larietern před 50 minutami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Cucka77 před 1 hodinou
Dokonalá mrkvová buchta
Sluncejasne před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
m.medunova před 3 hodinami
Krůtí guláš
akalina1 před 5 hodinami
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 13 hodinami
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 14 hodinami
Tématické fráze:
recept na žampionovou pomazánku,
zamionova pomazanka,
žampionová pomazánka s tvarohem,
žampionová pomazánka na chlebíčky,
žapionova polevka,
žampinová pomazánka,
žampionová pomazáka,
žapionova pomazanka,
žampionová,
tvaroh žampionová pomázanka,
žampijonová pomazánka,
žampionový tvaroh,
žamponová pomazánka recept,
recept na žampionovou pomazánka,
pomazaka s tvarohu,
žampiónovapomazánka,
tvarohová pomazánka s žampionami,
jak se dela zampionova pomazanka,
žamipionová pomazánka,
pomazanka s ramou
Suroviny:
žampióny,
rama máslová,
pomazánkové máslo,
tatarská omáčka,
sůl,
koření grilovací,
majoránka
Komentáře (10)
Tekutinu z podušených hub neslévám, protože to není voda, ale houbová "voňavka" a kanalizovat ji by mi přišlo líto
A když budete strouhané houby restovat NASUCHO až takřka dosucha, tak navíc můžete ušetřit i za grilovací koření, ale to už pak bude jiná, daleko jemnější pohádka, že
Jo teď dočítám - ne celou ramu,ale stejně je to dost nepřesné a hlavně nechápu, proč míchat ramu a máslo a když už, tak v jakém poměru?