Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 994 kJ / 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,98 g |
Tuky | 38,54 g |
Vláknina | 6,02 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 692 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 30,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložené masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8Kw
Moje poznámka
Naložené masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8Kw
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 22 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno 4. 7. 2025 09:01
Meruňková buchta s drobenkou
Přidáno 3. 7. 2025 13:01
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vdolky naší holky
Martina S. před 18 minutami
Květákové placičky
Linova před 27 minutami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 56 minutami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 56 minutami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 1 hodinou
Hamburgerové bulky
Ajfel před 1 hodinou
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
smyslnaorchidej před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
hlavek.lukas před 2 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
1anoli1 před 2 hodinami
Letní moučník
Marcela0123 před 2 hodinami
Tématické fráze:
giros jeho příprava,
jak nalozit maso,
naložené kuřecí maso roštáci,
jak naložit maso na kotlík,
jak naložit jelení maso,
jak dlouho vydrží naložené kuřecí maso,
naložené kančí,
kanci nalozene,
nalozene kureci maso,
naložené,
jak dlouho může být naložené maso?,
jak dlouho naložit maso,
na jak dlouho naložit maso,
naložit maso,
lák na kančí maso,
naložené kuřecí kousky,
jak dlouho může být naložené kuřecí maso,
naložené vepřové maso,
jak naložit maso do laku,
jak naložit telecí maso
Suroviny:
maso kuřecí,
olej,
rajče,
kečup sladký,
chilli paprika čerstvá,
česnek,
olej,
omáčka worcesterová,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
Mám příhodu - jeden z těch hostů pravil - jé ta rýže vypadá skvěle, co to je za druh? Jeho kolega - neblbni to je přece pohanka, ten první - blbost, to bych nejed a tohle mi chutná