Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 650 kJ / 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,08 g |
Tuky | 45,36 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 596 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vaječná roláda s lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywgP
Moje poznámka
Vaječná roláda s lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywgP
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 18 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 2 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 7 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 7 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 8 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 8 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 8 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 8 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 12 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 12 hodinami
Tématické fráze:
vaječná roláda,
sýrová roláda s lososem,
cuketová roláda s lososem,
vaječná omeleta s lososem,
roláda s lososem,
sýrová roláda vaječná,
vaječna rolada recept,
recept na vajecnou roladu,
recept vaječná roláda,
recepty vaječna rolada,
předkrmy z lososa,
recepti na vajecne roladi,
vajecná roláda v sýru,
syrovo vajecna rolada,
vaječná roláda slososem,
sýrová roláda video,
vajčná roláda,
roláda z lososa,
syrova rolatka s lososem,
syrovo vaječnou roládu
Suroviny:
vejce,
okurky sterilované,
losos uzený,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
Lemarti, krásné fotečky...
Jani budu ráda když vyzkoušíš a napíšeš jak chutnalo