Postup přípravy
Krok 1: Brambory oloupeme, umyjeme a nakrájíme na plátky (kolečka).
Krok 2: Obalíme v hladké mouce, potom v osoleném a opepřeném rozkvedlaném vejci a nakonec ve strouhance. Klasický trojobal jako u řízků.
Krok 3: Rozehřejeme olej na pánvi a osmažíme po obou stranách. Dáme na talíře a podáváme.
Zveřejněno 19. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambůrky jako řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NOw6
Moje poznámka
Brambůrky jako řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NOw6
Nejnovější recepty
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 1 hodinou
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 2 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou s cuketou a sušenými rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z mletého masa - oblíbená ze školní jídelny
Leiinka před 45 minutami
Sendvič caprese
Runser před 58 minutami
Katův šleh a bramboráčky
Berdey před 1 hodinou
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
stefi.f47 před 1 hodinou
Segedínský guláš
Marus28 před 1 hodinou
Meruňkové řezy s tvarohem
Ryskova7 před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
mafinka888 před 2 hodinami
Vepřové kostky se smetanou
mafinka888 před 2 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Jan Nemec před 2 hodinami
Jednoduché zapékané těstoviny
Jan Nemec před 2 hodinami
Tématické fráze:
rizky v bramburkach,
brambůrky hodnocení,
brambory jako řízek,
řízek v brambůrkách,
řízky brambůrky,
kureci rizky v bramburkach,
strouhanka z brambůrek,
řízky s bramburkama,
řízky v brambůrcích,
trojobal s brambůrky,
příloha brambůrky,
brambůrky,
řízky z brambůrek,
rizek obaleny v bramburkach,
brambory jako řízky,
strouhánka s bramburek,
řízky za studena,
islandský řízek,
strouhanka z bramburku,
řízek z bramburek
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
sůl,
pepř
Komentáře (11)