Suroviny
Porce: 16 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 721 kJ / 2 802 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,98 g |
| Tuky | 72,16 g |
| Vláknina | 18,18 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 242 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 457,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hadi sv. Jiří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nR3R
Moje poznámka
Hadi sv. Jiří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nR3R
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 2 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 9 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koka sušenky
habis před 37 minutami
Škubánky s mákem
Tereziena před 1 hodinou
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 1 hodinou
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 1 hodinou
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Renza před 1 hodinou
Domácí kynuté knedlíky s octem
bublinka.1 před 2 hodinami
Dýňová polévka
spamejlik před 2 hodinami
Žampionová polévka
Blazenka před 2 hodinami
Domácí langoše
Sarka1234 před 2 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 3 hodinami
Tématické fráze:
pečení hadi,
testo na opekani,
těsto na hady,
hadi z těsta,
dort ve tvaru hada,
těsto na pečené hady,
pečení hadi z těsta,
sladké těsto na opékání,
pečený had,
kynutí hadi,
těsto na hada,
opékání hadů,
had z těsta,
pečení hadi recept,
hadi,
opékání těsta,
pečení hadů,
pečení hada,
hadi na opékání,
hadi z kynutého těsta
Suroviny:
džus jablečný,
tuk hera,
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
sůl,
skořice mletá,
šťáva citronová,
mouka hladká,
droždí čerstvé
Komentáře (22)
Při pečení se z trouby linula jemně "štrůdlová" vůně jako předzvěst věcí příštích...
A také jsem zjistila, proč má toto pečivo v názvu slovo had...
Ivo, Tvoje recepty jsou báječné a vždy fungují. Vážím si Tě.
Ď.