Suroviny
Porce: 16 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 721 kJ / 2 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,98 g |
Tuky | 72,16 g |
Vláknina | 18,18 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 242 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 457,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hadi sv. Jiří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nR3R
Moje poznámka
Hadi sv. Jiří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nR3R
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 2 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 5 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 10 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z cukety
Vampi před 1 hodinou
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 1 hodinou
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 2 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 3 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 5 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 7 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 9 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 9 hodinami
Tématické fráze:
pečení hadi,
testo na opekani,
těsto na hady,
hadi z těsta,
dort ve tvaru hada,
těsto na pečené hady,
pečení hadi z těsta,
sladké těsto na opékání,
pečený had,
kynutí hadi,
těsto na hada,
opékání hadů,
had z těsta,
pečení hadi recept,
hadi,
opékání těsta,
pečení hadů,
pečení hada,
hadi na opékání,
hadi z kynutého těsta
Suroviny:
džus jablečný,
tuk hera,
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
sůl,
skořice mletá,
šťáva citronová,
mouka hladká,
droždí čerstvé
Komentáře (22)
Při pečení se z trouby linula jemně "štrůdlová" vůně jako předzvěst věcí příštích...
A také jsem zjistila, proč má toto pečivo v názvu slovo had...
Ivo, Tvoje recepty jsou báječné a vždy fungují. Vážím si Tě.
Ď.