Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 740 kJ / 3 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,14 g |
Tuky | 69,10 g |
Vláknina | 25,76 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 5,26 g |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 691,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litý perník Bohumila
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nR1R
Moje poznámka
Litý perník Bohumila
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nR1R
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 13 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno 5. 8. 2025 17:17:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 2 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 3 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 5 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 5 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 6 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 6 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 6 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 7 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 7 hodinami
Mleté maso s cizrnou
Kessie před 7 hodinami
Tématické fráze:
litý perník,
litý medový perník recept,
litý perník recept,
perník litý,
lité perníkové těsto,
domácí litý perník,
lity pernik na plech,
perník s džemem,
vláčný hrnkový perník na plech,
recept na litý perník,
litý perník s jablky,
litý perník s citronovou polevou,
proč se perník jmenuje perník,
recepr na perník,
rychlý litý perník,
recept litý perník,
nejlepší litý perník,
jablkový koláč se špaldovou moukou,
medový lity pernik,
nejlepší perník na plech
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
olej,
skořice,
kakao,
soda jedlá,
vejce,
mléko,
povidla švestková
Komentáře (11)
To musí být příšerně přeslazené!