Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 218 kJ / 52 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 13,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Taťkovy okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onEX
Moje poznámka
Taťkovy okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onEX
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 2 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 9 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 10 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 25 minutami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 2 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 2 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 3 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 3 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 3 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 5 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 5 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 9 hodinami
Tématické fráze:
nakládání okurek rychlokvašky,
nakládání okurek,
jak udělat rychlokvašky,
nakládané okurky bez sterilizace,
lak na rychlokvasky,
lák na nakládání okurek,
nakládání okurek do deka,
okurky rychlokvašky,
sterilizace okurek,
lák na okurky na jednu sklenici,
nálev na okurky bez sacharinu,
okurky rychlokvašky recept,
nálev na okurky na jednu sklenici,
jak nakládat okurky,
nakládání okurek bez sterilizace,
nakládání okurek deko,
nálev na okurky rychlokvašky,
lak na okurky,
nálev na bzenecké okurky,
lak na okurky rychlokvasky
Suroviny:
okurky sterilované,
pepř,
koření nové koření,
semínka hořčičná,
sůl,
cukr krupice,
sacharin,
ocet,
voda
Komentáře (25)
Každý si však nájde svoj spôsob, ktorý mu vyhovuje.
Gde stojí psáno, že fotečky nemůžou být z loňska, he?
Bych řek, že na 2. fotečce je úroda z předpředloňska...
No, já uvařím hafo nálevu do foroty a uchovávám ho v chladu. Bez úhony přežije celou okurkovou sezonu...
pro Coleta a Pohl: budu ráda, pokud se podělíte o svůj recept na lák do okurek.... jsem v tomhle fakt úplný začátečník
Pro autorku receptu: doufám, že se na mě nebude zlobit, že se rozvíjí diskuse malinko jinam...