Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 490 kJ / 117 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 0,15 g |
| Vláknina | 3,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí maso v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8k2
Moje poznámka
Krůtí maso v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8k2
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 1 hodinou
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 7 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Renza před 32 minutami
Domácí kynuté knedlíky s octem
bublinka.1 před 1 hodinou
Dýňová polévka
spamejlik před 1 hodinou
Žampionová polévka
Blazenka před 1 hodinou
Domácí langoše
Sarka1234 před 1 hodinou
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Hanous7 před 1 hodinou
Jablkový závin z listového těsta
sarah38 před 2 hodinami
Citronovo-mrkvový koláč / bábovka
Janicee před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
jana1974 před 2 hodinami
Tématické fráze:
maso v bramboráku,
krůtí maso recepty,
krůtí prsa v bramboráku,
krůtí maso s bramborem,
bramborák ondráš,
krůtí maso,
krůtí maso v troubě,
maso k bramborákům,
ondráš maso v bramboráku,
krůtí řízek v bramboráku,
maso v bramboráku v troubě,
recept maso v bramboraku,
maso obalene v bramboraku,
maso k bramboráku,
maso v bramboráku recept,
krůtí ondráš,
krůtí řízky v bramboráku,
maso s bramboráčky,
recept na maso v bramboraku,
krůtí maso recept
Suroviny:
maso krůtí,
brambory,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (18)