Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninový salát

Lehký, osvěžující a plný barev. Zeleninový salát je vhodnou přílohou k pečeným nebo grilovaným masům. Je také ideální jako zdravý oběd nebo večeře v letních dnech. Překvapí vás svou jednoduchostí a chutí. Nejlépe chutná z čerstvých surovin.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Hanulka21

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Vše očistíme a omyjeme. Zeleninu nakrájíme na nudličky. Krok 2: Zakápneme citronem. Přidáme špetku pepře, trochu soli a lžíci oleje. Krok 3: Promícháme a podáváme nejlépe vychlazené.

TIP: Jak na přípravu ředkvičkového salátu

Zveřejněno 30. 3. 2009

Poznámka autorky Hanulka21

Podávám jako přílohu k masu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nZR5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nZR5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
salát zeleninový, zeleninový salát, zeleninové sáláty, zeleninový salát recept, zeleninové saláty recepty, zeleninové saláty recept, recepty zeleninový salát, recept na zeleninový salát, salaty zeleninove, saláty ze zeleniny, salát ze zeleniny, zeleninovy salaty, saláty se zeleninou, recepty na zeleninové saláty, zeleninovesalaty, recept zeleninový salát, zeleninového salaty, recepty na zeleninový salát, zeleninové saláty k večeři, řeznický salát

Suroviny:
ředkvičky, mrkev, zelí čínské, rajče, sůl, pepř mletý, olej, citron

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu