Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohanka s fazolí a toastem

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jajikpusik jajikpusik

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: u nás 2

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Pohanku zaliji studenou vodou, osolím, jakmile přijde k varu, vypnu a nechám do 10ti minut stát. Krok 2: Mezitím si udělám toasty, my s plátkem sýra, kolečkem turisty a oříškem másla, a ohřeji fazole. Krok 3: Zcezenou pohanku na talířek, na to fazole, sýr a šnitlík a ham ham. Nemáme potřebu výrazného kořenění, dochuťte si.

Zveřejněno 20. 5. 2010

Poznámka autorky jajikpusik

Pohanka je hodně sytá, aby Vám moc nezbylo, nám na 2 porce stačí hrnek 0,3.

Už tu přibývá receptů s pohankou, zkuste se podívat. Inspirací je hodně, jen to zkusit a dát tam, co máte rádi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pkwy

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pkwy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Děkuji za inpiraci,pohanku bych měla jíst a tohle vypadá opravdu báječně.:-K:yes:+1

Ano jsou, ale neměla jsem doma naše oblíbené v rajské omáčce, takže jsem si vystačila i jinými. Ukrutná mňamka, zkuste. jajikpusik

teda vypada uzasne ;-) fazole jsou ve slanem nalevu?

Krása :-p:yes:

Tématické fráze:
pohanka s fazolemi, fazole s pohankou, fazole sxpohankou, pohanka s fazolema, fazole, pohanka, pohanka porce, pohanka s fazolky, pohannka s fazoli, fazolovy salát s pohankou, pohanka na kyselo, pohanka s fazolemi, pohanka recepty, pohanka s fszolemi, fazolky s pohankou, pohanka s červenými fazolemi, recept pohanka s fazolemi, pohanka cela vaření, fazole s pohankou recept, pohanka s fazolemi, pohanka s fazlemi

Suroviny:
pohanka, fazole, toasty, šnitlík, sýr tvrdý, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu