Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 788 kJ / 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,38 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halászlé podle Kajmana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Rl
Moje poznámka
Halászlé podle Kajmana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Rl
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 40 minutami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 4 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 5 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 5 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 47 minutami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 2 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 4 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 4 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 7 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 18 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 19 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 20 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 20 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 21 hodinami
Tématické fráze:
halászlé,
halasle,
halászlé z filé,
madarské halasle,
pravé halasle,
pravé madarské halásle,
halaszle recept,
prave halaszle,
halászlé po česku,
halászlé s lečem,
halasle příprava,
maďarská rybí polévka halászle,
recepty madarské halászlé,
polévka halaslé,
maďarská kuchyně haláslé recept,
pravá hálaszle,
halazle od a,
halasle polévka,
časopis kajman recepty,
kotlík na halászle
Suroviny:
cibule,
rajče,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
koření na ryby,
slanina,
víno bílé,
kapr
Komentáře (7)
Dělal jsem jej doma , nikoli v kotlíku u vody .
Ber to ,prosím ,jen jako název pro rozlišení od jiných receptů na halászlé .
Za bodíky děkuji , halászlé je opravdu dobré .Děláme jej doma často .