Sezamky
Postup přípravy
Po vychladnutí sezamky nalámeme
Poznámka:
Lze vyrobit i ze třtinového cukru; ten se rychleji taví a také rychleji PŘEPALUJE!!!
Sezamu se snažíme zapracovat do karamelu co nejvíce, ale jenom tolik, aby směs byla ještě tekutá a dala se roztírat.
Sezamky je vhodné skladovat v suchu, protože vlhnou. Mně se osvědčily sáčky se suchým zipem (např. od třtinového cukru)
Zveřejněno 23. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sezamky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EB14
Moje poznámka
Sezamky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EB14
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 5 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 1 hodinou
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 1 hodinou
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 1 hodinou
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 2 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 3 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 4 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 4 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 4 hodinami
Tématické fráze:
sezamky recept,
sezamky-recept,
sezamky,
sezamky recepty,
domácí sezamky,
recept na sezamky,
sezam s medem recept,
recept sezamky,
paleodietapocesku,
proč sněhové pusinky vlhnou,
sezamky s medem recept,
sezam s medem recepty,
sušenky sezamky,
sezamové sezamky,
sezamky s medem,
sezam karamelem,
sezamky z bílků,
sezamky cukrovi,
sezamky listové těsto,
karamel sezam
Suroviny:
semínka sezamová,
cukr krystal
Komentáře (4)