Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 910 kJ / 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,44 g |
Tuky | 1,83 g |
Vláknina | 10,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,56 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 30,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Neodolatelná křidýlka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y9O
Moje poznámka
Neodolatelná křidýlka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y9O
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 5 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 10 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 20 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 20 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 5 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 6 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 8 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 8 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 8 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 9 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 9 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 11 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 12 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 12 hodinami
Tématické fráze:
křidýlka,
neodolatelná křidelka,
jak péct křidýlka,
pečení kuřecích křidýlek,
pečení kridylka,
neodolatelná kuřecí křidélka videorecept,
vývar z křidýlek,
kuřecí křidýlka,
neodolatelná kuřecí křidélka,
pečeme křidýlka,
přìprava křidýlek,
recept z kridylek,
peceni kridylek,
kuřecí vývar s kridylek,
doba pecenikridylek,
křidýlka v octu,
na kolik pect kridylka,
kridylka krupave,
kuřecí křidýlka recept,
recept na kureci kridylka
Suroviny:
křídla kuřecí,
cibule,
slanina anglická,
šunka,
ocet,
omáčka sojová,
víno bílé,
česnek,
zázvor,
vývar kuřecí,
pepř,
sůl
Komentáře (3)