Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 791 kJ / 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,28 g |
Tuky | 42,25 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Venkovské slunečnicové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y96P
Moje poznámka
Venkovské slunečnicové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y96P
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 8 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 15 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 18 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 19 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 6 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 6 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 6 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 6 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 6 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 7 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 7 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 7 hodinami
Tématické fráze:
slunečnicové pečivo,
slunečnicová bageta,
slunečnicové bagety,
venkovská kuchařka,
slunečnicové bulky recept,
slunecnicovy pečivo,
bagety z kila recept,
slunečnicové pečivo recept,
bageta recept,
slunečnicové kostky z kvasnic,
domácí slunečnicové pecivo,
slunecnicove pecivo recept,
bulky pro 1fazy,
recept na slunečnicové pečivo,
jak dopéct bagety,
venkovské pečivo,
slunečnicové pečivo recepty
Suroviny:
voda,
cukr,
kvasnice,
mouka hladká,
sůl,
olej,
slunečnice loupaná
Komentáře (10)
Pro Finnetu-chutí bych je přirovnala asi k vece.Samozřejmě,že kupované pečivo je vždycky takové víc bublinkové,domácí je domácí.
Jinak díky všem za komentáře