Utopenci v aspiku
Klasické utopence můžeme ozvláštnit tak, že je můžeme zalít aspikem. Pak je můžeme podávat i jako součást obložené studené mísy. Jejich pikantní nakyslá chuť pak bude vítanou změnou.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 477 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 0,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,03 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 79,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci v aspiku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GMML
Moje poznámka
Utopenci v aspiku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GMML
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 23 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 40 minutami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 41 minutami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 1 hodinou
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 2 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 2 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 4 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 4 hodinami
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 5 hodinami
Tématické fráze:
buřty v aspiku,
špekáčky v aspiku,
utopenci v rosolu,
utopenec v aspiku,
buřty v rosolu,
utopenci v želatině,
utopenci,
špekáčky v aspiku recept,
utpoenci v aspiku,
čočkový aspik,
špekáčky v v aspiku,
v aspiku,
špekáčky v aspiku,
aspik,
utopenvi v aspiku,
utopenci recept,
recept na utopence,
utopencový salát,
utopenci v rosolu recept,
buřty s cibulí v aspiku
Suroviny:
špekáček,
ocet,
voda,
cibule,
okurky sterilované,
sůl,
cukr,
vegeta,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
želatina
Komentáře (7)