Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 975 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,74 g |
Tuky | 35,44 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 70,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková polévka Matýsek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VvOv
Moje poznámka
Pórková polévka Matýsek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VvOv
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 13 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 4 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 4 hodinami
Tématické fráze:
porková polévka podle trošky,
pórková polévka od babičky,
pórková polévka recept,
porkova polevka podle babicky,
porková polévka se slaninou,
porková polévka bez mouky,
recepty ládi hrušky porková polévka,
polévky babičky porková,
polévky recepty,
pórková polévka,
porkova polevka od ladi hrusky,
polevka s porku,
porková polévka s bramborem pro 4 osoby,
pórková polevka z bramborové kaše - reept,
porkova polevka na smetaně,
recept porkova polevka,
porkova polevka ladi hrusky,
výroba porkovou polévka,
vaříme z pórku,
polévky recept
Suroviny:
pórek,
česnek,
smetana,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
podravka,
nať petrželová
Komentáře (5)