Zajíc "Provence"
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 257 kJ / 61 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 0,16 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
S rýží, bramborem, kroketky, cokoliv. Opravdové jídlo pro fajnšmekry! Kdo nerad zajíce jde to aj z králíka, dobré je prošpikovat masínko slaninou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2010 14:54
ale to mohla dát do poznámky, pak by nikoho nenapadlo to opravovat
11. 3. 2010 14:53
Správně to pochopila Spagetka, to vůbec nebylo nic proti Radulce, proboha...copak nedokážete pochopit, že mi jde jen o správnost napsaného slova?
11. 3. 2010 14:52
Já jsem teda Radulky komentář pochopila tak, že pro ní to slovo znamená úplně něco jiného, než je nějaká část země, třeba má nějaké pěkné vzpomínky a nakonec, je to její recept a její název, takže.....udělejte si názor všichni sami
Radulko na fotce to vypadá hodně jedle, ale na zajíce nikde nedosáhnu i kdybych za ním běhalaDávám ti 3.boda
Radulko na fotce to vypadá hodně jedle, ale na zajíce nikde nedosáhnu i kdybych za ním běhalaDávám ti 3.boda
11. 3. 2010 14:51
RADULKO, PROMIŇ, TA KRITIKA SE NETÝKALA RECEPTU, JEN TOHO NÁZVU, SAKRA,TAK SE NEURÁŽEJ A PROMIŇ. rECEPTY MÁŠ JINAK SKVĚLÝ, POCHOP, ALE TROCHU I MĚ NEBO ŽÍŽALKU, JSME HOLT ZARYTÝ ČEŠTINÁŘKY... NO TÁÁK.. DOBRÝ????
11. 3. 2010 14:50
Jestli fakt znechutíte člověka kvůli nějaké chybě v gramatice, tak to vám milé dámy moc děkuji
11. 3. 2010 14:48
No, až doposud, jsem si Radulko, o Tobě prostě jen myslela, že umíš vařit, většinou i dobře a nevidíš některé pravopisné chyby. Tos mi hned zpočátku vysvětlila a já to respektuju. Každý jsme nějaký. Tímto se omlouvám všem, komu vadí správně napsaná slova.
11. 3. 2010 14:45
špagetko: blbka a blbá je hodně velký rozdíl a já nepíšu že mě tak někdo nazval tak radši to smažu ten recept a milé dámy sem už nic nevložím, děkuji za znechucenej den.
11. 3. 2010 14:44
Spagi, nechte zase toho, už tady o tom bylo řečeno dost. Rozhodně jste opravu, ať už jakoukoliv měli nechat na Radce, mi by se to taky nelíbilo, kdyby za mne někdo opravoval název a bylo by mi šuma fuk, že to těm vzdělanějším tahá uši a pokud vím, ty zase tak háklivá nebýváš na gramatiku.
11. 3. 2010 14:43
Nemyslím že by někdo hledal název Provence ale spíš zajíc ne?
11. 3. 2010 14:42
Radunko - nikdo nikde tě nenazval, že jsi BLBÁ!!!!
11. 3. 2010 14:41
k.radulka
11. 3. 2010 14:41
Jano, sice máš pravdu, ale tohle fakt přímo ř alo a tahalo, Radka mohla napsat, proč chce aby se to tak jmenovalo. Promiň, mně hrubky prostě vaděj a čeština je čeština
11. 3. 2010 14:40
milá žížalko, ano už víme že jsi vzdělaná, děkujeme ti za přednášku, ale byla bych ráda kdyby jsi mě blbku nechala vklídku vařit a pojmenovávat jídla dle svého.
11. 3. 2010 14:38
Každopádně ale, bych upozornila autorku, aby si to opravila sama a neopravovala bych to za ni.
11. 3. 2010 14:37
+1zkusím z králíka
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 12 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 19 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 44 minutami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 9 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 9 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 10 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 10 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 10 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zajic recepty recept na zajíce zajíc recept recepty na zajíce recepty ze zajíce recept zajic zajíc na česneku odblanění zajíce recepty ze zajice zajic recept ze zajíce zajíc provance recepty zajíc zajic na pepři stehýnko že zajice co ze zajíce recept na zajic jak správně prošpikovat králíka zajic stary recept zajíc na smetaně v pomalém v pomalém hrnci
Suroviny: maso zaječí, česnek, olej olivový, koření provensálské, sůl, pepř čtyř barev
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
42 názorů