Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zajíc "Provence"

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 1560 min Doba přípravy: 1440 min Doba tepelné úpravy: 120 min

1560 min (1440 min příprava + 120 min tepelná úprava)

11. 3. 2010 14:17

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie257 kJ / 61 kcal
Bílkoviny2,40 g
Tuky0,16 g
Vláknina5,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

S rýží, bramborem, kroketky, cokoliv. Opravdové jídlo pro fajnšmekry! Kdo nerad zajíce jde to aj z králíka, dobré je prošpikovat masínko slaninou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

11. 3. 2010 14:54

ale to mohla dát do poznámky, pak by nikoho nenapadlo to opravovat;-(

zizala zizala (moderátorka)

11. 3. 2010 14:53

Správně to pochopila Spagetka, to vůbec nebylo nic proti Radulce, proboha...copak nedokážete pochopit, že mi jde jen o správnost napsaného slova?

Bibinka Bibinka

11. 3. 2010 14:52

Já jsem teda Radulky komentář pochopila tak, že pro ní to slovo znamená úplně něco jiného, než je nějaká část země, třeba má nějaké pěkné vzpomínky a nakonec, je to její recept a její název, takže.....udělejte si názor všichni sami;-)
Radulko na fotce to vypadá hodně jedle, ale na zajíce nikde nedosáhnu i kdybych za ním běhala:-DDávám ti 3.boda:yes:

spagetka spagetka

11. 3. 2010 14:51

RADULKO, PROMIŇ, TA KRITIKA SE NETÝKALA RECEPTU, JEN TOHO NÁZVU, SAKRA,TAK SE NEURÁŽEJ A PROMIŇ. rECEPTY MÁŠ JINAK SKVĚLÝ, POCHOP, ALE TROCHU I MĚ NEBO ŽÍŽALKU, JSME HOLT ZARYTÝ ČEŠTINÁŘKY... NO TÁÁK.. DOBRÝ????:-K:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 3. 2010 14:50

Jestli fakt znechutíte člověka kvůli nějaké chybě v gramatice, tak to vám milé dámy moc děkuji:no::no::no::-//

zizala zizala (moderátorka)

11. 3. 2010 14:48

No, až doposud, jsem si Radulko, o Tobě prostě jen myslela, že umíš vařit, většinou i dobře a nevidíš některé pravopisné chyby. Tos mi hned zpočátku vysvětlila a já to respektuju. Každý jsme nějaký. Tímto se omlouvám všem, komu vadí správně napsaná slova.

k.radulka k.radulka

11. 3. 2010 14:45

špagetko: blbka a blbá je hodně velký rozdíl a já nepíšu že mě tak někdo nazval tak radši to smažu ten recept a milé dámy sem už nic nevložím, děkuji za znechucenej den.

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 3. 2010 14:44

Spagi, nechte zase toho, už tady o tom bylo řečeno dost. Rozhodně jste opravu, ať už jakoukoliv měli nechat na Radce, mi by se to taky nelíbilo, kdyby za mne někdo opravoval název a bylo by mi šuma fuk, že to těm vzdělanějším tahá uši a pokud vím, ty zase tak háklivá nebýváš na gramatiku.

k.radulka k.radulka

11. 3. 2010 14:43

Nemyslím že by někdo hledal název Provence ale spíš zajíc ne?

spagetka spagetka

11. 3. 2010 14:42

Radunko - nikdo nikde tě nenazval, že jsi BLBÁ!!!!

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 3. 2010 14:41

k.radulka :-D:-));-):yes::yes:

spagetka spagetka

11. 3. 2010 14:41

Jano, sice máš pravdu, ale tohle fakt přímo ř alo a tahalo, Radka mohla napsat, proč chce aby se to tak jmenovalo. Promiň, mně hrubky prostě vaděj a čeština je čeština

k.radulka k.radulka

11. 3. 2010 14:40

milá žížalko, ano už víme že jsi vzdělaná, děkujeme ti za přednášku, ale byla bych ráda kdyby jsi mě blbku nechala vklídku vařit a pojmenovávat jídla dle svého.

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 3. 2010 14:38

Každopádně ale, bych upozornila autorku, aby si to opravila sama a neopravovala bych to za ni.

eva hubova eva hubova

11. 3. 2010 14:37

:yes::yes:+1zkusím z králíka

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zajic recepty recept na zajíce zajíc recept recepty na zajíce recepty ze zajíce recept zajic zajíc na česneku odblanění zajíce recepty ze zajice zajic recept ze zajíce zajíc provance recepty zajíc zajic na pepři stehýnko že zajice co ze zajíce recept na zajic jak správně prošpikovat králíka zajic stary recept zajíc na smetaně v pomalém v pomalém hrnci

Suroviny: maso zaječí, česnek, olej olivový, koření provensálské, sůl, pepř čtyř barev

TopRecepty.cz

Zajíc "Provence"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EqGK