Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 372 kJ / 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,40 g |
Tuky | 37,85 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 11,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vaječný řízek od Babici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lR9M
Moje poznámka
Vaječný řízek od Babici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lR9M
Nejnovější recepty
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 2 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 2 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 2 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka tvarohová
eskymak před 39 minutami
Maki sushi
tipek136 před 2 hodinami
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 10 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 12 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 12 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 14 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 14 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 15 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 15 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 16 hodinami
Tématické fráze:
vaječný řízek,
plněný řízek podle babici,
vaječný řízek recept,
vaječné řízky,
recepty od babici,
babica recepty,
recepty babica,
řízek z vařených vajec,
pizza od babici,
řízky podle babici,
videorecepty od babica,
řízky z vařených vajec,
pizza podle babici,
recept na vajecny rizek,
recept na vaječné řízky,
vaječné řízky podle babici,
babica vařená vejce,
babicovi recepty,
vaření s babicou,
vaječný řízek z vařených vajec
Suroviny:
rohlík,
vejce,
vejce,
cibule,
brambory,
strouhanka,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (15)
Nielen recepty so sviečkovicou sú receptami, aj jednoduché recepty môžu byť dobré. Som toho názoru, že najprv uvarím, až potom vyjadrujem rezolútny názor na recept. Kým neochutnám, pri mnohých receptoch to neide.
Nito netvrdí, že reakcie a komentáre majú byť len pozitívne. Ale aj negatívny komentár môže byť slušný. Bez vulgarizmov a napádania ostatných.
Akosi často zabúdame, že náš komentár vypovedá nielen o recepte a tých druhých, ale v prvom rade o tom človeku, ktorý ho píše. Skúsme byť k sebe ohľaduplnejší a tolerantnejší.
Cituji: "Pokud koncové hlásce -a předchází měkké souhláskové písmeno či i/y, je ve 2. p. koncovka -i (Váša, Váňa, Baťa, Nohavica, Goya [goja], Borgia [bordža], Mantegna [manteňa], Maria, García - 2. p. Váši, Váni, Bati, Nohavici, Goyi [goji], Borgii [bordži], Mantegni [manteni], Marii, Garcíi)." a dávám odkaz:
http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/201...