Křupkavé řízky
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 8 587 kJ / 2 052 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 429,45 g |
Tuky | 36,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,98 g |
Sacharidy | 1,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je jedno, z jakého to děláte masa a pak se do vejce může přidat tvrdý sýr nastrouhaný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 6. 2020 13:40
kokina: kuřecí maso není potřeba klepat.
10. 3. 2013 12:36
kokina: Řekla bych, že u kuřecích prsních řízků to není ani nutné.
10. 3. 2013 11:25
a co takhle naklepat !!!
20. 4. 2010 16:46
Takto obalené řízky jsou opravdu křupkavé a moc dobré. Dělala jsem je z kuřecích prsíček a k tomu bramborovou kaši.
Eluno, máš to za bodík a k tomu fotky +
Eluno, máš to za bodík a k tomu fotky +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Která těsta nechat odležet? Jednoduchý krok zaručí lepší práci s těstem
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: z jakého masa řízky z jakého masa řízek vepřové řízky z jakého masa z jakého masa vepřové řízky? nejlepší maso na řízky z jakého masa jsou nejlepší řízky řízek obalený ve špagetách z jakého masa je nejlepší řízek z jakého masa se dělá řízek z jakého masa vepřové řízky z jakého masa jsou rizky řízek z jakého masa z jakého masa řízky? vepřové řízky z jakého masa? z jakeho masa jsou dobre risky veprovy rizek z jakeho masa z jakého masa jsou nejlepší řízky? jaké je nejlepší maso na řízky jakého masa je nejlepší řizek veprovy rizek z jakeho masa?
Suroviny: prsa kuřecí, mouka hladká, vejce, strouhanka, sůl, pepř, olej
Křupkavé řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQ65
4 názory