Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupkavé řízky

Hodnocení receptu je 4,2 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

barbra

Snadný

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 587 kJ /
2 052 kcal
Bílkoviny429,45 g
Tuky36,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,61 g
Sodík 1,21 g
Sůl2,98 g
Sacharidy1,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Prsa obalíme v trojobalu, a pak obalíme znova ve vejci a ve strouhance. Krok 2: Osmažíme a podáváme s bramborama, kaší, hranolkami...

TIP: Nejlepší recepty na řízky

Zveřejněno 9. 4. 2010

Poznámka autorky barbra

Je jedno, z jakého to děláte masa a pak se do vejce může přidat tvrdý sýr nastrouhaný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křupkavé řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vQ65

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křupkavé řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vQ65

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

kokina: kuřecí maso není potřeba klepat.

kokina: Řekla bych, že u kuřecích prsních řízků to není ani nutné. ;-)

a co takhle naklepat !!!:-S:-((:no:

Takto obalené řízky jsou opravdu křupkavé a moc dobré. Dělala jsem je z kuřecích prsíček a k tomu bramborovou kaši.
Eluno, máš to za bodík a k tomu fotky:-)):yes::yes: +

Tématické fráze:
z jakého masa řízky, z jakého masa řízek, vepřové řízky z jakého masa, z jakého masa vepřové řízky?, nejlepší maso na řízky, z jakého masa jsou nejlepší řízky, řízek obalený ve špagetách, z jakého masa je nejlepší řízek, z jakého masa se dělá řízek, z jakého masa vepřové řízky, z jakého masa jsou rizky, řízek z jakého masa, z jakého masa řízky?, vepřové řízky z jakého masa?, z jakeho masa jsou dobre risky, veprovy rizek z jakeho masa, z jakého masa jsou nejlepší řízky?, jaké je nejlepší maso na řízky, jakého masa je nejlepší řizek, veprovy rizek z jakeho masa?

Suroviny:
prsa kuřecí, mouka hladká, vejce, strouhanka, sůl, pepř, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu