Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupkavé řízky

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 4. 2010 20:36

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energie8 587 kJ / 2 052 kcal
Bílkoviny429,45 g
Tuky36,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,61 g
Sodík 1,21 g
Sůl2,98 g
Sacharidy1,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je jedno, z jakého to děláte masa a pak se do vejce může přidat tvrdý sýr nastrouhaný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zujali

4. 6. 2020 13:40

kokina: kuřecí maso není potřeba klepat.

Alexiss Alexiss

10. 3. 2013 12:36

kokina: Řekla bych, že u kuřecích prsních řízků to není ani nutné. ;-)

kokina

10. 3. 2013 11:25

a co takhle naklepat !!!:-S:-((:no:

HankaPu HankaPu

20. 4. 2010 16:46

Takto obalené řízky jsou opravdu křupkavé a moc dobré. Dělala jsem je z kuřecích prsíček a k tomu bramborovou kaši.
Eluno, máš to za bodík a k tomu fotky:-)):yes::yes: +

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: z jakého masa řízky z jakého masa řízek vepřové řízky z jakého masa z jakého masa vepřové řízky? nejlepší maso na řízky z jakého masa jsou nejlepší řízky řízek obalený ve špagetách z jakého masa je nejlepší řízek z jakého masa se dělá řízek z jakého masa vepřové řízky z jakého masa jsou rizky řízek z jakého masa z jakého masa řízky? vepřové řízky z jakého masa? z jakeho masa jsou dobre risky veprovy rizek z jakeho masa z jakého masa jsou nejlepší řízky? jaké je nejlepší maso na řízky jakého masa je nejlepší řizek veprovy rizek z jakeho masa?

Suroviny: prsa kuřecí, mouka hladká, vejce, strouhanka, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Křupkavé řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vQ65