Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 587 kJ / 2 052 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 429,45 g |
Tuky | 36,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,98 g |
Sacharidy | 1,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Prsa obalíme v trojobalu, a pak obalíme znova ve vejci a ve strouhance.
Krok 2: Osmažíme a podáváme s bramborama, kaší, hranolkami...
Zveřejněno 9. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupkavé řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQ65
Moje poznámka
Křupkavé řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQ65
Nejnovější recepty
Rohlíky I
Přidáno před 3 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 3 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 3 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 12 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 6 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 53 minutami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 56 minutami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 58 minutami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 1 hodinou
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 1 hodinou
Koláčky z tvarohu
Atairka před 1 hodinou
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 1 hodinou
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 2 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 2 hodinami
Tématické fráze:
z jakého masa řízky,
z jakého masa řízek,
vepřové řízky z jakého masa,
z jakého masa vepřové řízky?,
nejlepší maso na řízky,
z jakého masa jsou nejlepší řízky,
řízek obalený ve špagetách,
z jakého masa je nejlepší řízek,
z jakého masa se dělá řízek,
z jakého masa vepřové řízky,
z jakého masa jsou rizky,
řízek z jakého masa,
z jakého masa řízky?,
vepřové řízky z jakého masa?,
z jakeho masa jsou dobre risky,
veprovy rizek z jakeho masa,
z jakého masa jsou nejlepší řízky?,
jaké je nejlepší maso na řízky,
jakého masa je nejlepší řizek,
veprovy rizek z jakeho masa?
Suroviny:
prsa kuřecí,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (5)
Eluno, máš to za bodík a k tomu fotky