Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chřest se žampiony a ředkvičkami s petrželkovým zásypem

Hodnocení receptu je 4,7 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

24. 4. 2010 22:21

Suroviny

Porce: 2 - 3

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Záleží na opravdu důkladném oloupání a očištění chřestu. Slupka a zbylá vlákna jsou tuhá a nepoživatelná.

Tohle udělal můj muž, ale nechce, abych ho s tím spojovala. Je to skvělé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

drahulin drahulin

25. 4. 2010 12:41

Špagi hned bych si dala.:-p:yes:

Shater258

25. 4. 2010 11:32

Strašně dlouho chci vyzkoušet chřest, ale nevěděl sem s čim a jak... Do tohodle du!! Super:yes:

maris maris

25. 4. 2010 11:31

spagetko, to se Ti moc povedlo:-p+:yes:

spagetka spagetka

25. 4. 2010 10:56

Díky, bylo to fakt výborné:-p
Jiřinko, hnědé žampiony i s chřestem jsme koupili v Kauflandu, pokud ho máš blíž;-)

Jikotka Jikotka

25. 4. 2010 10:50

Ještě nikdy jsem chřest nedělala,ale tohle vyzkouším,vypadá to nádherně...musím se ale nejdřív stavit v Tescu,tam mají i tmavé žampiony...:-p:-p:yes:

Irrena Irrena

25. 4. 2010 09:24

Chřest miluji je moc dobrý a za tento recept dávám bodík:yes:

tejaja tejaja

25. 4. 2010 08:49

Laďka výborné :yes: Jednoduché, ale hlavne zeleninové, ľahké bez mäsa;-):yes::-D
Pozdravujem manžela a odkazujem, nech vymýšľa ďalej :-p;-)
Bodík samozrejme máš, škoda, že možno dať len jeden.

zizala zizala (moderátorka)

25. 4. 2010 07:57

Taky jsem ještě chřest nejedla, jednou jsem ho koupila a po rozbalení byl plesnivý ;-( Tak už jsem neměla odvahu to znovu zkusit:-8
Ale Tvůj pokrm vypadá úžasně :-p:yes:

spagetka spagetka

25. 4. 2010 07:52

Děkuji vám :-8 i za mou drahou polovičku
Papričko, nech vodu těch 15 min.lehce perlit, já to dávám na 1 (mám elektriku). Ale bacha na důkladné oloupání:-!, právě ta slupka a vlákna totiž jsou neukousatelná (to je slovo!:-D) a proto ti to možná nechutnalo. Jinak je neuvěřitelně křehkyý a šťavnatý:yes:
Vybusna, právě před chvílí jsem říkala, že bych ráda ochutnala i ten zelený chřest, ale nějak ho tu u nás není vidět :-(

Paprika Paprika

25. 4. 2010 07:28

Špagi - čerstvý chřest jsem jedla jen jednou. Vařila mi ho moje máma a nedal se jíst. Chci se zeptat - špařit na 15 min. tzn. dám ho do vroucí osolené vody a vypnu to? Možná se ptám blbě, ale raději se 2x zeptám a udělám ze sebe blba, než abych to dělala špatně.:-8 Ď. za odpověď. ;-)

vybusna vybusna

25. 4. 2010 07:22

cokolvek, kde je spargla zboznujem. vzdy som jedavala tuto bielu, ale tuto jar som doslova prepadla tej zelenej....:yes:+

pipre pipre

24. 4. 2010 22:25

Jéj, to bych si dala!!!:-p:-p:-p:yes:+2.

Severinka Severinka

24. 4. 2010 22:25

Teda Špagi to vypadá báječně. Muž si zaslouží pochvalu a bodík:yes::-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chřest recepty chřest recept chřest žampiony chřest se žampiony tmavé žampiony recepty chřest očištění chřestu pokrmy z chřestu chřest loupou se žampiony loupou se hnědé žampiony chřest a žampiony loupou se žampiony? chřest žampiony recept recept chřest hnědé žampiony příprava hnědé žampiony žampiony tmavé očisteni zampionu hnědé žampiony loupou se

Suroviny: chřest, žampióny, máslo, sůl, cukr, kmín celý, pepř, ředkvičky, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Chřest se žampiony a ředkvičkami s petrželkovým zásypem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gpg6