Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 677 kJ / 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,50 g |
Tuky | 4,90 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 121,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z králičích stehýnek s jáhlovou zavářkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2mX
Moje poznámka
Polévka z králičích stehýnek s jáhlovou zavářkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2mX
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 3 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 14 minutami
Cuketové halušky
Saratice před 39 minutami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 1 hodinou
Pikantní plněné papriky
Pizla před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 2 hodinami
Cuketový bramborák
Betes před 2 hodinami
Banánová bábovka
Verunkavh před 3 hodinami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 3 hodinami
Tématické fráze:
rajská polévka se zavářkou,
recepty na úpravu špargla,
polevka z jahel,
zapečený špargl,
králičí stehna polévka,
polevka ze šparglu,
recept na úpravu šparglu,
jak se upravuje špargl recepty,
receptyspargla,
spargl recepty+polevka,
králičí polévka,
spargla, recept,
recepty:králičí polévky,
zelena špargľa recept,
úprava a recepty chřestu,
uprava chrestu,
zelená špargľa,
recepty na úpravu chřestu,
recept na ůpravu chřestu,
dusena spargla
Suroviny:
stehno králičí,
polévková zelenina,
jáhly,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
koriandr,
kmín celý,
bobkový list,
tymián,
libeček,
voda
Komentáře (9)