Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 009 kJ / 1 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,19 g |
Tuky | 155,97 g |
Vláknina | 17,90 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 9,65 g |
Sacharidy | 41,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rádin králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/46X6
Moje poznámka
Rádin králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/46X6
Nejnovější recepty
Studená meruňková polévka
Přidáno před 3 hodinami
Batát s cizrnou, cuketou a rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Tzatziki
Přidáno před 9 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno 11. 7. 2025 15:30:02
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno 11. 7. 2025 13:43:00
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno 11. 7. 2025 13:16:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maková náplň
lucyb před 38 minutami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 39 minutami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 54 minutami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 2 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 3 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 3 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 3 hodinami
Dušená rýže zase jinak
daniela.ku před 4 hodinami
Tématické fráze:
králík recepty,
jak dlouho péct králíka,
salám z králíka,
na kolik péct králíka,
vareni kralik,
směs z králíka,
vaření z králíka,
jaké koření na králíka,
králík recepty bezkonkurenční,
kralik na křenu,
jak dlouho vařit králíka,
recepty na králika,
jak dlouho vařit králíka,
staročeský králík,
jak péct králíka,
domácí salám z králíka,
recepty z králíka,
králík recept,
králíci salam,
recept na kralíka
Suroviny:
stehno králičí,
krenex,
hořčice kremžská,
cibule,
česnek,
špek,
salám točený,
žampiony sterilované,
smetana na vaření,
koření staročeské,
sůl,
pepř,
podravka,
mouka hladká,
voda
Komentáře (10)