Sladkokyselý květák s čerstvým koriandrem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 567 kJ / 853 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,21 g |
| Tuky | 41,69 g |
| Vláknina | 27,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 339 mg |
| Sůl | 0,94 g |
| Sacharidy | 87,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladkokyselý květák s čerstvým koriandrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZLz
Moje poznámka
Sladkokyselý květák s čerstvým koriandrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZLz
Nejnovější recepty
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 1 hodinou
Losos s hráškovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Marinovaný pečený bůček, špekové knedlíky, restované zelí a silná omáčka z výpeku
Přidáno před 5 hodinami
Krémová rychlá rajčatová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Jednohubky s mini mozzarellou a cherry rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Kapr v listovém těstě s peperonatou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 13 minutami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 17 minutami
Domácí houstičky
Vratis před 18 minutami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 42 minutami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 43 minutami
Salátový losos
Kajkajak před 45 minutami
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 50 minutami
Bublanina
pesskecupem před 1 hodinou
Nepečený dort s tvarohem a ovocem
[email protected] před 1 hodinou
Bramborové krokety
rybarka007 před 1 hodinou
Tématické fráze:
jak uchovat květák,
koriandr,
koriandr recepty,
koriandr recept,
zavařený květák recept,
jak uchovat koriandr,
recepty s čerstvím koriandrem,
recepty z cerstveho koriandru,
kaufland koriandr,
koriandr - recepty,
recept koriandr
Suroviny:
květák,
olej slunečnicový,
cibule,
mrkev,
hrášek cukrový,
mango,
klíčky,
šťáva limetková,
koriandr čerstvý,
med,
mléko kokosové
Komentáře (3)