Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové karé s paprikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6BoN
Moje poznámka
Vepřové karé s paprikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6BoN
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 8 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 13 minutami
Banánová bábovka
Weer8 před 43 minutami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 1 hodinou
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 1 hodinou
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 5 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 5 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 5 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 6 hodinami
Tématické fráze:
veprove kare,
karé,
papriková omáčka,
vepřové karé recept,
karé maso,
veprove kare recepty,
maso karé,
karé recept,
kare recepty,
recept veprove kare,
vepřové maso s paprikovou omáčkou,
minutky z karé,
veprova omacka z kolinkama,
vepřové karé bez kosti,
paprikova jiska,
recepty veprove kare,
papriková omáčka s vepřovým,
kare veprove,
vepřové plátky s paprikovou omáčkou,
recepty na paprikovou omáčka
Suroviny:
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
masox,
pasta papriková,
jíška světlá instantní
Komentáře (4)