Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 506 kJ / 4 901 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,40 g |
Tuky | 369,80 g |
Vláknina | 29,80 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 667 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 353,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Světlá čokoláda :
Tuk rozpustíme ve vodní lázni, přidáme moučkový cukr, vsypeme sušenou smetanu, strouhaný kokos a oba druhy cukru. Zamícháme a hned nalijeme do připravených formiček. Formičky dáme na pár minut do mrazáku a pak vyklopíme. Krok 2: Tmavá čokoláda :
Tuk ve vodní lázni rozpustíme, přidáme cukr, kakao a kakaový puding.
Dáme do formiček a postupujeme stejně jako u bílé čokolády.
Tuk rozpustíme ve vodní lázni, přidáme moučkový cukr, vsypeme sušenou smetanu, strouhaný kokos a oba druhy cukru. Zamícháme a hned nalijeme do připravených formiček. Formičky dáme na pár minut do mrazáku a pak vyklopíme. Krok 2: Tmavá čokoláda :
Tuk ve vodní lázni rozpustíme, přidáme cukr, kakao a kakaový puding.
Dáme do formiček a postupujeme stejně jako u bílé čokolády.
Zveřejněno 3. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí tmavá a světlá vánoční čokoláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1krj
Moje poznámka
Domácí tmavá a světlá vánoční čokoláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1krj
Nejnovější recepty
Žampionová omáčka rychlá
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové „kotlety“
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kousky s fazolkami a paprikou v asijské omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová směs s pórkem a rýží
Přidáno 7. 11. 2024 13:07
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
Přidáno 7. 11. 2024 12:07
Báječná koka roláda
Přidáno 7. 11. 2024 12:05
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Kysané zelí může vydržet i rok. Základem je správný výběr zelí, důsledná hygiena a důležitý fígl s vodou
Jihočeské AB: Marketingový trik, nebo skutečné máslo? Cukrářka radí, proč tento tuk nedávat do cukroví
Víno jako rituál: 6 světových tradic, které vám odhalí nové způsoby vychutnávání vína
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneky z listového těsta
Annanas před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
matejovylahudky před 1 hodinou
Mazanec pro Irenku
50Mirka před 1 hodinou
Minutkový kuřecí guláš se žampiony a fazolemi
Mirrika před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luccule před 4 hodinami
Rychlá prdelačka
Hanina65 před 4 hodinami
Moravské koláčky
Manuskaaq před 4 hodinami
Majonézové kynuté buchty
Manuskaaq před 4 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Manuskaaq před 4 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Manuskaaq před 4 hodinami
Tématické fráze:
domácí čokoláda do formiček,
vanoční čokoláda do formiček,
vánoční čokoláda recept,
vánoční cukroví čokoláda do formiček,
recept na vánoční čokoláda,
recept na vánoční čokoládu,
vánoční čokoláda,
jak se dělá domácí čokoláda,
recept vanoční čokolada,
domácí čokoláda do formiček recept,
tmava cokolada recept,
domácí tmavá cokokada,
domácí čokoláda ze susene smetany,
vánoční čokolády do formiček,
cokolada do formicek s pudinkem,
recepty na vánoční cukroví čokoláda do formiček,
nejlepsi vanocni cokolada recept,
domácí čokoláda s pudinkem,
tmava čokoláda do formiček,
recept na tmavou čokoládu
Suroviny:
tuk,
cukr moučkový,
smetana,
kokos strouhaný,
cukr,
cukr vanilkový,
tuk,
cukr moučkový,
kakao,
pudink čokoládový
Komentáře (5)