Rošťáci z Malšína

aanicka Kuchařka: aanicka

Drůbeží maso 6 názorů

Suroviny

500 g kuřecích prsních řízků (ale může být i vepřové)
Na marinádu:
2 PL sojové omáčky
1 PL oleje
1 PL plnotučné hořčice
1 PL kečupu
1 vejce
1 PL Solamylu
3 stroužky prolisovaného česneku
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny na marinádu dáme do mísy a rozšleháme, ručně nebo pomocí elektrického šlehače. Řízky naklepeme a důkladně osolíme. Každý řízek vymácháme v marinádě a skládáme do misky.

  2. Na závěr zalijeme zbytkem marinády a necháme v chladu několik hodin uležet. Poté grilujeme na kameni nebo opékáme na pánvi. Jako příloha je super čerstvé pečivo a zeleninový salát.

Poznámka

Rošťáků je tady několik, ale tyhle jsou fakt delikátní. Vyzkoušejte!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 54 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rošťáci z Malšína

Tématické fráze: roštáci vepřové řízky roštáci rošťáci recept recept rošťáci rizek rostak roštˇáci rošt´áci grilujeme na kameni recepty na roštáky z drůbežího masa roštáky řízky rošťáci marináda na rošťáky roštˇáci z vepřového masa kureci rizek rostak roštˇáci recept recepty na kameni recept na rošťáky kuřecí řízky rošťáci roštˇaci s kuřecího masa recept na rošťáky z kuřecího

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít