Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 049 kJ / 1 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 104,20 g |
Vláknina | 60,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 142,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu rozsekáme v robotu na jemnější drť, dáme do hrnce a přidáme ostatní suroviny. Pokud se nám zdá směs hustá, můžeme dolít trochu vody.
Krok 2: Vaříme na středním ohni asi 2 hodiny za občasného promíchání. Skleničky plníme horkou směsí, zavíčkujeme a ihned otočíme dnem vzhůru. Dále se nemusí zavařovat.
Zveřejněno 2. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvová čalamáda pod maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojjB
Moje poznámka
Mrkvová čalamáda pod maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojjB
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 1 hodinou
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 2 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 2 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 2 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
výborná čalamáda,
zavařujeme_čalamáda.cz,
zeleninová směs zavaření,
mrkvova zavarenina,
zeleninová čalamáda,
vyroba domaci calamady,
výroba zeleninové směsy,
čalamáda recept,
kure na calamade,
zavařování čalamády recepty,
zeleninové čalamády,
zavařování čalamády,
calamada ze zeleniny a masa,
domácí čalamada z cukiny,
zavařovat zeleninovou směs,
recepty na zeleninove smesi pod maso,
mrkvové zavařování,
výroba zeleninové čalamády,
mrkvove zavareniny,
čalamáda
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
rajče,
mrkev,
cibule,
voda,
ocet,
olej slunečnicový,
cukerin,
sůl
Komentáře (8)