Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 676 kJ / 879 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,56 g |
Tuky | 57,88 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 570 mg |
Sodík | 445 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 17,77 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mleté maso osolíme a okořeníme dle chuti.
Krok 2: Brambory /syrové/ oloupeme, jemně postrouháme, vymačkáme z nich vodu a společně se žloutky vmícháme do masa.
Krok 3: Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků.
Krok 4: Na pánvi rozehřejeme tuk, lžící nabíráme masovou hmotu a klademe do rozpáleného tuku. V tuku je lžící trošku zploštíme a z obou stran dozlatova osmažíme.
Podáváme s bramborem nebo třeba jen s hořčicí, cibulí a chlebem.
Podáváme s bramborem nebo třeba jen s hořčicí, cibulí a chlebem.
Zveřejněno 21. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehané biftečky z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4zK6
Moje poznámka
Šlehané biftečky z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4zK6
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 16 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
Merylas před 2 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 3 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 18 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 19 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 21 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 22 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 23 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 23 hodinami
Tématické fráze:
mleté bifteky pečené v troubě,
slehana sekaná s mleteho masa,
sekane biftečky,
mletý biftek,
bifteky z mletého masa,
ruské biftečky,
šlehané biftečky,
hovězí bifteky z mletého masa,
mleté dančí maso,
mleté maso recepty,
jelení mleté maso,
mleté maso šlehačka,
syrovy brambor do mleteho masa,
sekané hovězí biftečky,
bifteky z jeleního masa,
šlehané masové kuličky,
jelení mleté maso recepty,
hovězí biftek z mletého masa,
mletý hovězí biftek,
hovězí mleté bifteky
Suroviny:
maso mleté,
brambory,
žloutek,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
bílek,
tuk na smažení
Komentáře (7)
Vypadá to pěkně, ale bude to tučné a plné oleje.
Lepší je nechat biftečky okapat po usmažení na papírovém ubrousku nebo upéct v troubě
Ale s kečupkem je to šmakiáda:)
Za studena mezi chlebík a hurá na výlet