Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 70 min

70 min (70 min příprava)

26. 6. 2010 12:09

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 911 kJ / 696 kcal
Bílkoviny7,03 g
Tuky66,17 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 202 mg
Sodík 726 mg
Sůl1,85 g
Sacharidy16,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Znám recept na Vídeňské vepřové srdce, které jsem si vylepšila o žampiony a dala úplně jinej poměr koření a udělala jsem dobře, ani nevím, zda bude na zítra, ale musí, knedlíků mám habaděj.

Kdo nemá rád v omáčce koření a cibuli, může jí přecedit, než se dá maso!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

13. 6. 2012 20:38

Veronika.Hrozna:Verunko, ani nevíš, jak moc jsi mě potěšila;-) Zároveň jsem si uvědomila, že už jsem ho dlouho nedělala a mám tu srdíčka 2, tak to musím napravit, nám to taky moc chutná a taky jsme dvá.;-) Srdíčka si kup vepřová, já to z nich dělám a jsou z masa téměř nejlevnější:yes:Díky, že jsi to uvařila:yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

13. 6. 2012 20:31

misza:Proč srdíčko ne ?:-O

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

13. 6. 2012 20:21

Výborné nemá to chybu,jenom kde vzít další srdíčka z divočáka na další repete. Chutnalo nám tak,že nezustalo nic.Dva jsme schlamstli všechno k obědu. Dala jsem 3 bobkové listy a asi 20 koření a přidala jsem jednu malou celou cibulku do vody na vaření. Dala jsem smetanu na vaření 250 ml. Dávám bod velký jako slon. Jediné co zbylo ,byl knedlík :-D:-D:-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

30. 5. 2012 18:45

Bibinka:Bibinko ,ne každý rok se zadaří, už bylo i tak, že byli dva bažanti a dva ušáci a to bylo vsjo.:-( Ale než je vyberu z mrazáku jdu zkontrolovat jestli mám sardelovou pastu,ta se tady hodně ztrácí v otevřeném vesmíru a pak to ten "vesmír" zatlouká.:-D

Bibinka Bibinka

30. 5. 2012 18:26

Veronika.Hrozna:Verunko, tak ty srdíčka ti závidím, tohle bylo moc dobré papů, to tě nezklame-uvidíš:-p;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

30. 5. 2012 17:31

Myslim,že to stojí za vyzkoušení ! :-)Mám v mrazáku dvě srdce z divočáka !;-)

misza misza

27. 6. 2010 13:44

Bibi srdíčko bychom doma nejedli, ale omáčka vypadá skvěle:yes: Ukládám a vyzkouším to z jater:-p :yes:

pipre pipre

26. 6. 2010 16:29

Já jsem srdce nedělala už hodně let, u nás vnitřnosti nejedí, ale mám ho ráda a to tvoje by mi určitě chutnalo :yes: ...bodík už šel dřív :-)

Ivana79 Ivana79

26. 6. 2010 16:11

Bibi,ja tiež dosť často robím srdiečka (väčšinou podľa teba:-D) a toto si ukladám už len kvôli tej paste.Je to dobrý nápad,sardelovú pastu som prvý raz jedla u kamaráta na obložených chlebíčkoch a hneď som sa pýtala jeho mamy čo to tam dala:-8:-pBod:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 6. 2010 14:30

Bibi, srdíčko mám ráda a s tou pastou a žampiony může být super:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřové srdce recept vepřové srdce srdce z divočáka vaříme se sardelovou pastou srdce divocak omacka vepřové srdce na žampionech recept na veprove srdce vepřové srdce na sardelích kořenšné srdce-recept srdce se žampiony vídeňské vepřové srdce vepřové srdce na sterilovaných žampionech kořeněné srdce-recept vídenské srdce-recept srdce z divocaka recept videnske srdce recept vepřové srdce na houbách varime veprove srdce recept srdicko z divocaka maso se sardelovou pastou

Suroviny: srdce vepřové, cibule, okurky sterilované, žampióny, pasta sardelová, hořčice plnotučná, smetana ke šlehání, bobkový list, pepř, šťáva citronová, mouka hladká, olej, cukr, sůl

TopRecepty.cz

Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ojnz