Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 911 kJ / 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,03 g |
Tuky | 66,17 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 202 mg |
Sodík | 726 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojnz
Moje poznámka
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojnz
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 16 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 17 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 19 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 21 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Patizonová polévka s koprem a zakysankou
Kostriba před 2 hodinami
Citronová bábovka
AlenaCernik před 8 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 9 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 9 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 10 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 11 hodinami
Bublanina
alenalentz před 12 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 13 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 13 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřové srdce recept,
vepřové srdce,
srdce z divočáka,
vaříme se sardelovou pastou,
srdce divocak omacka,
vepřové srdce na žampionech,
recept na veprove srdce,
vepřové srdce na sardelích,
kořenšné srdce-recept,
srdce se žampiony,
vídeňské vepřové srdce,
vepřové srdce na sterilovaných žampionech,
kořeněné srdce-recept,
vídenské srdce-recept,
srdce z divocaka recept,
videnske srdce recept,
vepřové srdce na houbách,
varime veprove srdce recept,
srdicko z divocaka,
maso se sardelovou pastou
Suroviny:
srdce vepřové,
cibule,
okurky sterilované,
žampióny,
pasta sardelová,
hořčice plnotučná,
smetana ke šlehání,
bobkový list,
pepř,
šťáva citronová,
mouka hladká,
olej,
cukr,
sůl
Komentáře (11)