Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 36 386 kJ / 8 697 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,04 g |
Tuky | 447,48 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 2,30 g |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,72 g |
Sacharidy | 1 010,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort s krémem z bílé čokolády
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyZ0
Moje poznámka
Dort s krémem z bílé čokolády
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyZ0
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 10 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 12 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 17 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
dort rafaelo s bílou čokoládou,
dort s bílou čokoládou,
bílý dort,
dort s krémem,
čokoláda na dort,
bílá čokoláda recept,
bily krem,
recept na bílou čokoládu,
krém s bílou čokoládou,
jak udělat bílou čokoládu,
bílé dorty,
bílá čokoláda,
dortovy krem s bílou cokoladou,
krém do dortu s bílou čokoládou,
bílý čokoládový krém,
bílý dortový krém,
krém z bílé.čokolády,
bílý čokoládový dort,
čokoláda na zdobení dortů,
dorty bílé
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
olej,
voda,
kakao,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr moučkový,
čokoláda bílá,
máslo,
marmeláda,
banán,
jahody,
rum,
cukr moučkový,
mléko sušené polotučné,
olej,
tresť mandlová sladká,
med,
voda
Komentáře (39)
Omlouvám se, ale jsem v pečení nováček, a nikde v tomto receptu jsem nenašel ani teplotu, ani dobu pečení. Pokud byl tady někdo tak hodný a poradí mi, tak budu velice vděčný
jsem poznala,o jaké složení jde.Abych si byla jistá,vyhledala
jsem váš dort a zkusila si podle návodu udělat doma jen krém
Krém jsem uděla řidší a do šálku jsem nahoru nasypala lískové
oříšky.Hostům chutnala děkuji za inspiraci.vynikající.
ale musim napsat , že se par devčat se na tobe vyživalo, jako když samo čekaji na nejaky duvod ke kritice.
Mimochodem - ten sob (nebo los, neumím je rozeznat
Lepší by bylo přidávat recepty takové, podle nichž by uvařili i jiní a všichni ostatní, než takové, podle kterých se to náhodně (od oka) povedlo autorovi. To potom nemá jiný smysl, než že - jenom tobě se to povedlo...
- Pod marcipán v ŽÁDNÉM případě NEPATŘÍ krém s vysokým obsahem
vody (šlehačkový, tvarohový nebo ze zakysané smetany).
Marcipán se na něm začne roztékat.
- Krém je nejlepší máslový = nastavovaný kaší nebo pudinkem,
ale pozor = PUSINK SE MUSÍ UDĚLAT Z VODY.
- Pokud je z mléka stává se ,že marcipán teče.
- Dort před potažením nepotíráme velkou vrstvou krému, ale jen
abychom zadělali nerovnosti a dáme ztuhnout do lednice.Teprve
potom potahujeme.
- Korpus pomazaný krémem nechte v lednici tak dlouho než krém
ztuhne.
- Lépe se potom potahuje, protahovací hmota po něm neklouže.